Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова ще започне участието си на

...
Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова ще започне участието си на
Коментари Харесай

Виктория Томова стартира участието си на Ролан Гарос утре следобед

Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова ще стартира присъединяване си на Откритото състезание на Франция по тенис на следващия ден, 29 май, не преди 17:30 часа българско време. Тя ще се изправи против 23-та в света Екатерина Александрова от Русия, а мачът им е четвърти на Корт 12, където програмата започва в 12:00 ч.б.в. с дуела сред Анет Контавейт и Бернарда Пера.

След срещата сред Контавейт и Пера предстоят два мача при мъжете - 19-ият подложен Роберто Баутиста Агут открива против китаеца Ибин У, а по-късно 15-ият в схемата Борна Чорич играе с Федерико Кория от Аржентина. След завършека на този дуел, на корта ще излязат Томова и Александрова.

Вики ще играе за повторно в главната скица на Ролан Гарос в кариерата си. При победа над рускинята, българката ще се изправи против „ щастливата губеща “ Нао Хибино или Анна-Лена Фридзам, а съперничка в трети кръг може да бъде 14-та в схемата Беатрис Хадад Мая от Бразилия. Миналата година Томова, която влезе като „ щастлива губеща “, отпадна още на старта от американката Даниел Колинс с 0-6, 4-6.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР