Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството, каза лидерът

...
Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството, каза лидерът
Коментари Харесай

Борисов на среща със 700 симпатизанти: Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството

Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на държавното управление, сподели водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател

В театъра на Велико Търново Бойко Борисов се среща със симпатизанти на ГЕРБ. Около 700 души има в залата, те го посрещнаха със викания " Бойко, Бойко! "

С него са кметът на Велико Търново Даниел Панов, депутатите Костадин Ангелов, Радомир Чолаков, членове на управлението на партията.

Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на държавното управление, сподели Борисов.

Последваха възгласи " Избори ".

" Когато Слави Трифонов направи видеообръщението, седнах да видя какво се случва. То пък взе, че спря тока. Газ няма, ток няма, вода няма.

Април 2021 токът бил 33,68 лева а май 162 лева, т.е четири пъти по-евтин. Излиза, че разликата при Кирил Петков е девет пъти, сподели някогашният министър председател.

" Видях в медиите, че визитата на немския канцлер е седма вест. Ако не беше се случила " Промяната ", автомагистрала " Хемус сред Плевен и Ловеч щеше да е на асфалт. Чух 20 версии за тунела под Шипка, то пък в този момент министърът си отива. Аз от опит знам, че един кмет, в случай че не желае пари, не е кмет ", сподели Борисов. Същото било и за министрите.

А на срещата на Кирил Петков с общините кметовете се смеели, твърди Борисов.

" Една година работиха с нашия бюджет, Европейската комисия сподели, че България е влезнала в рецесията с запаси. Сега който не одобри бюджета, е надали не е неприятен човек. Не минават и три месеца - отново нов бюджет. Ако вкарат този бюджет и ние ги подкрепим, това значи единствено за пенсии 20 милиарда лева през 2024 година. Тоест ще оставим задължения и на внуците си. "

Борисов твърди, че Кирил Петков си купувал депутати с по 10 000 лева от другите парламентарни групи.

Речта му бе посрещана с ръкопляскания и крясъци " Оставка ".

" Ако ГЕРБ управляваше, токът нямаше да се вдигне и със стотинка ", съобщи Борисов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР