Най-дълголетното семейство в света твърди, че тайната е в овесената ...

Най-дълголетното семейство в света твърди, че тайната е в овесената

Те са семейство и общо са на 1075 години: Вижте тайната на дълголетието им

Най-дълголетното семейство в света твърди, че тайната е в овесената каша, която членовете му ядат два пъти дневно - на закуска и преди лягане, написа в. " Дейли експрес ".

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ЕДНА ЗВЕЗДА, КОЯТО НЕ ОСТАРЯВА

Семейство Донъли от графство Арма в Северна Ирландия държи върха за сборно дългоденствие. Лио Донъли е на 73 години и е най-младият от общо 13 братя и сестри на възраст до 93 години. Общият общ брой от годините им е 1075.
The Irish family named the oldest in the world have revealed the secret to their long lives https://t.co/VyOb3mpm6W pic.twitter.com/ppxtrYPHZV
— Independent LIFE (@Indo_LIFE) July 31, 2017 " Тайната е да ядеш овесена каша късно вечерта към 10 ч. и отново в 7 ч. сутринта за закуска. Сварен овес, мляко, може и малко конфитюр. Винаги ни се отразява добре. Хората мислят, че е необичайно, само че в този момент имаме образно доказателство за всички тях ", споделя Лио.
Той твърди, че здравословната органична диета на земеделското семейство е главен фактор за дълголетието на фамилията.

Сексът забавя стареенето при дамите

" Земеделският овес, от който си вършим каша, постоянно е бил локален и от най-хубаво качество. Хранителният ни режим в никакъв случай не е включвал модифицирани или нечисти храни ", прибави мъжът.
The world's oldest family swear by eating porridge just before bed and first thing in the morning https://t.co/9ftoJg9y9i pic.twitter.com/2JB8h2w7kS
— Country Living (@countrylivinguk) August 1, 2017 Защо стареем?

Изследвания са потвърдили, че овесената каша оказва помощ за намаление на кръвното налягане и холестерола. Тя обезпечава отбрана и против смъртоносни положения като сърдечносъдовите болести.
  По тематиката Спортът забавя стареенето, потвърдиха учени Учени откриха натурален механизъм на отбрана от стареене и рак Не, въобще не имаме вяра, че този мъж е на 50 години (СНИМКИ)

Източник: dariknews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg