Най-богатият спортист в света Флойд Мейуедър заби аржентинската звезда от

...
Най-богатият спортист в света Флойд Мейуедър заби аржентинската звезда от
Коментари Харесай

Най-богатият спортист в света заби 20 години по-млада сексбомба от Биг Брадър /снимки/

Най-богатият състезател в света Флойд Мейуедър заби аржентинската звезда от риалити формата „ Биг Брадър “ Ясми Мендегуя.
Оттеглилият се от кръга 42-годишен боксьор неотдавна се качи на личния си аероплан, с цел да отиде в своя стриптийз бар, а в този момент танцьорка е спечелила сърцето му. Легендата в професионалния бокс срещнал с 20 години по-младата от него хубавица в търговски център. Моделът първо попитала дали може да се снима с него, а по-късно той изискал телефонния ѝ номер.
„ Бях с другари в един магазин. Когато го видях, желаех да го попитам за фотография, само че на пътя ми се изпречи телохранител. Флойд обаче му сподели да ме пусне и направихме няколко фотоси дружно. Той е страховит и ме помоли за контакт “, показа 22-годишната аржентинка, която през 2016 година взе участие в испанския „ Биг Брадър “. Тя работи в този момент като модел, актриса и танцьорка в Мексико.
Флойд Мейуедър се подигра през декември с японската сензация в кикбокса – Теншин Насукава. Срещата завърши след единствено 139 секунди, в които японецът бе пратен три пъти в нокдаун и щабът му хвърли бялата забрадка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР