Най-богатият човек в света Бил Гейтс, който вероятно ще си

...
Най-богатият човек в света Бил Гейтс, който вероятно ще си
Коментари Харесай

Бил Гейтс защити социалните мрежи и Марк Зукърбърг

Най-богатият човек в света Бил Гейтс, който евентуално ще си възвърне това название след развода на Джеф Безос, има разнообразни възгледи за горещи тематики, като изкуствения разсъдък и благосъстоянието на съумелите хора. Той постоянно е бил неутрален и това го направи мозъкът, който буди най-вече благоговение, написа Forbes.

" Мисля, че е ужасно, тъй като към този момент има хора, които ми задават въпроса: " Трябва ли да имаш милиарди? и " плащаш налози, нали? " споделя основателят на Microsoft по време на полемика единствено на директна от постройката Trump Tower.

По думите на Гейтс би трябвало да има по-висок налог върху недвижимите парцели.  Нетната стойност на неговото благосъстояние е $100 милиарда, макар непрестанните дарения, които прави фондацията, учредена от него дружно със брачната половинка му.

" По-експресивно е да кажеш, че си избавил един или няколко живота, в сравнение с че си спечелил един милион " , споделя Гейтс в отвореното писмо, което разгласява всяка година на уеб страницата на фондацията си. Освен 9 неща, които са изненадали него и брачната половинка му, най-богатият човек на света споделя и своите възгледи.

Той разяснява и изкуствения разсъдък, като съгласно него това е най-новата опасност, подбудена от нововъведенията. Но съобразителният предприемач не намира обществените мрежи за рискови. Като индивидът, изобретил гениалния артикул на предишния век - Microsoft, той оправдава и даже поддържа Марк Зукърбърг, който сътвори гениалната обществена мрежа на този век - Фейсбук.

" Мисля, че казаното от Роджър Мъкнейм  (американски предприемач, един от ранните вложители на Googlе, бел.ред.)  абсолютно незаслужено. Обвиняват го за всичко, само че истината е, че Тръмп не беше определен заради  Фейсбук.  Искат да има ` филтриран балон`  и цялата тази поляризация... Аз чета каквото желая и чувам радио, което одобрявам Напълно мога да игнорирам  Фейсбук  и самичък да си направя ` филтриран балон` . Но това не включва само  Facebook  и да си мисля : ` Хей, Марк, стани една заран и реши казуса с този ` филтриран балон`. " , безапелационен е Бил Гейтс./ money.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР