Най-богатите технологични магнати в САЩ изгубиха десетки милиарди долара от

...
Най-богатите технологични магнати в САЩ изгубиха десетки милиарди долара от
Коментари Харесай

Мъск се острига и загуби 15,2 милиарда долара СНИМКА

Най-богатите софтуерни магнати в Съединени американски щати изгубиха десетки милиарди $ от груповото си благосъстояние на фона на спада в цената на софтуерните акции поради опасенията от инфлация и стягане на стопанската система, предава Bloomberg. В същото време Мъск се появи с нова прическа и мнозина разясниха, че евентуално повода е, че детето му постоянно го скубе.



Нетното благосъстояние на Илон Мъск е намаляло с 15,2 милиарда $ в петък, най-големия спад измежду софтуерните милиардери, откакто книжата на Tesla продължиха загубите си. По този метод положението на Мъск към този момент се прави оценка на 268,9 милиарда $, което към момента е растеж със 72% от началото на годината, сочи показателят на милиардерите на Bloomberg.

Нетното положение на Джеф Безос е намаляло с 2,7 милиарда $, откакто цената на акциите на Amazon.com спадна с 1,4% в Ню Йорк, а съоснователят на Oracle Лари Елисън е отписал 2,6 милиарда $ от положението си. Богатството на Марк Зукърбърг е намаляло с 1,3 милиарда $ до 114,7 милиарда $. Той наскоро преименува компанията си на Meta Platforms след съвсем 20-процентен спад на цената на акциите на Фейсбук по отношение на връхната им точка през последно време.

Пазарите не престават да реагират на ускоряването на инфлацията и вероятността Федералният запас да пристъпи по-бързо към ограничение на покупките на облигации.

Американските софтуерни милиардери от топ 10 са изгубили общо 27,4 милиарда $ от благосъстоянието си, демонстрира показателят на Bloomberg.
Свързани вести Малкият наследник на Илън Мъск ще ви разтопи ВИДЕО Мъск дава $6 милиарда, в случай че му потвърдят, че с тях ще избави гладните в света Илон Мъск се раздели със брачната половинка си
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР