Най-безопасният начин да завържете романтична връзка с жена Водолей е

...
Най-безопасният начин да завържете романтична връзка с жена Водолей е
Коментари Харесай

Световно известният астролог Линда Гудман за жената Водолей

Най-безопасният метод да завържете сантиментална връзка с жена Водолей е да помните, че и в любовта тя е парадоксална както във всичко останало. Така няма да се окажете измамен в упованията си.

Това момиче има верността, присъща на непрекъснатите слънчеви знаци, когато е влюбено, но у нея се срещат също и безстрастието, и хладината, присъщи за възхушните зодии.

Възможно е да имате щастливи взаимоотношения с жена, ръководена от Уран, в случай че й дадете независимост да се посвещава на безчетните си ползи и да кръжи измежду приятелите си. Не се опитвайте да я привържете към печката или към кравата. Питайте някой патил мъж. На нея може ненадейно да й хрумне да учи балет, да медитира измежду планините или да се запише в Корпуса на мира.

Тя принадлежи на всички и в същото време на никого. Любовта й може да е нежна и въодушевена и въпреки всичко в нея има нещо изплъзващо се по неосезаем метод, както е с съвсем забравена мелодия. Момичето Водолей упорито държи на свободата си, но одобри ли избраникът ѝ връзката при такива условия, верноста й към него е безгранична.

Ето нещо, което ще ви хареса: тя няма да се интересува мощно от банковата ви сметка (освен в случай че не е с асцендент Рак, Козирог или Телец). Тя няма да се разстрои, в случай че не сте най-богатият човек в града, само че ще чака да ви почитат за вашите интелектуални достижения.

Доктор Кристиан Барнард със сърдечните му трансплантации и Вернер декор Браун с неговите ракети биха я заинтересували доста повече, в сравнение с Пол Гети и милиардите му.

Когато се втурнете да уловите тая пеперудка в мрежите си, помнете, че тя в никакъв случай не би споделила непредсказуемия си живот с мъж, който не е правилен на себе си. Нейните самобитни етични правила може да са най-невероятното, на което сте попадали, и да се разграничават много от общоприетите, но тя се придържа към тях до дъно. Склонна е да разбере, че и вашите правила са мощно самостоятелни.Тя не възразява против това, единствено не правете взаимни отстъпки с тях.

Тя е идеалното момиче, в случай че сте се ориентирали към кариера в региона на политиката, науката или образованието. Не бихте могли да извършите по-добър избор, стига да не попаднете на жена с неподходящи аспекти в рожденния хороскоп, която обича да скандализира хората, като върви боса по улиците или пуши в рейса огромни черни пури. Тук-там се срещат някои много необуздани и странни особи измежду ръководените от Уран дами. Ала типичното момиче от тази зодия е същинско богатство за пред обществото. Тя е изискана, духовита, жизнерадостна и изключително приспособима към всевъзможни обществени пластове.

Липсата на недоверчивост при естествени условия е рядка добродетел. За един търговски пасажер типичната жена Водолей е олицетворение на фантазиите му. Ако тя ви хване в невярност това мощно ще нарани сензитивната й природа. Ще го разберете щом погледнете тези странни замечтани очи. Ала без причина в никакъв случай няма да ви подозира и рядко ще се усъмни в думата ви. Типичната уранова жена няма да ви ревизира след излизането ви, няма да ви телефонира в службата, няма да преглежда носните ви кърпи за следи от червило, нито ще дири руси косми, закачили се по ръкавелите ви.

 жена Unsplash

Измамата би трябвало да се натрапи на вниманието й, тя не ще тръгне да я дири сама. Но не бързайте с несъразмерните хвалби. Трябва да си дадете сметка, че неналичието на буйна ревнивост у нея не е напълно резултат на морална мощ. Най-напред тя евентуално още след първия взор е подложила характера ви на дисекция под микроскоп. Освен това си има толкоз странични ползи и хора, с които й прави наслаждение да беседва, че не й остава доста време да се тревожи какво вършите, когато не сте й пред очите.

За Водолеите от двата пола постоянно е в действие поговорката „ Далче от очите, надалеч от сърцето”. Отсъствието рядко ускорява привързаността на Водолея. Понякога дамата Водолей ще понесе сътрудник кръшкач, тъй като открива някои значими неща за себе си единствено у него, така че ще си затвори очите за волностите му. От друга страна, в случай че тя в реалност не се нуждае от вас, въпросната морална мощ ще проработи в противоположна посока още при първото доказателство за невярност. Тя просто ще си иде.

Не се опитвайте да разпалвате въглените. Те към този момент са напълно угаснали и студени. Не е правилно, че сами провокират разделите или че те им доставят удоволствие; просто не ги одобряват като потрес, сходно на по-сантименталните си посестрими. Естествено, можете да си останете другари. Защо не? Тя има предпочитание за това. Жената Водолей в никакъв случай не се стеснява да поддържа другарски връзки с някогашни любовници или съпрузи. Тя е не запомнила предишното и е изтрила от съзнанието си всички мемоари.

Трябва да очаквате, че тя ще човърка в душата ви, до момента в който не ви остане нито една несподелена загадка, нито една неанализирана фантазия. Само не се опитвайте да разнищвате нейните персонални мисли. С дамата Водолей играта не се играе по този начин. Тя ще прикрива претекстовете си и от време на време ще си доставя странното наслаждение съзнателно да ви обърква. Обикновено ще бъде откровена, само че не забравяйте, че за нея едно е да излъже, а напълно друго е да премълчи част от истината.

Външността й е озадачаваща. Повечето дами Водолей имат притегателна, вглъбена хубост. Един път основават усещане на нежни мадони, след това внезапно замязват на жизнерадостни селянки и преходът е незабавен като яркосиния зигзаг на урановото електричество. Маниерът им на доближаване може да ви зашемети. Сред тях има и такива, които не биха посрамили корицата на нито едно фешън списание, но най-малкото което би могло да се каже за междинната жена Водолей е, че е стандартна в облеклото си. Способна е да носи тоалети, на които всяка циганка би завидяла и които необичайно се съчетават с нейната характерност.
Разговорът с нея ще бъде за събеседника най-слабо казано незабравим. Тя има очарователни обноски и нормално се държи страхливо, надали не резервирано.

После настава един от тези неочаквани уранови прояви и се чува забележка, нямаща нищо общо с казаното от присъстващите. Умовете на другите може и да работят в разумна поредност, но нейният прескача зигзагообразно от утрешния в днешния ден с не повече преднамерена устременост, в сравнение с при светкавицата.

От време в точния момент ще подмятна някоя ненадейно трогателна фраза. Ще я питате какво мисли за галактическите пътешествия, а тя ще рече: „ Като бях мъничка, мислех си, че звездите са дупки в пода на парадайса, откъдето струи свелина.” Ако я заварите в по-различно въодушевление и споделите, че разтопяващите се снежни индивиди ви натъжават, тя ще ви парира: „ Стопеният снежен човек е просто купчина влажен сняг, Чарли.” Най-напред мечтателна, след това – практична. О тначало плаха, сетне – прекомерно буйна. Жените Водолей безжалостно осмиват всевъзможни истории за летящи чинии и малко по-късно ви разправят преживелица с нашарен на точки горски дух, появил се на прозоречен перваз. Никога не разговаряйте отвисоко с тях. Те се нервират, когато не ги смятате за равни, и не деянията ли схващане, отдръпват се и стават недостъпни.

Поради безпристрастната обективност на характера й на нея не й е елементарно да дава израз на дълбоки усеща. С изключение на неочакваните къси откровения, тя няма доста думи, с които да изкаже любовта си, а физическата й пристрастеност е тясно обвързвана с мозъка и душата. Вашата годеница Водолей може да плува през дните и нощите с грацията на горделив лебед, само че в сантиментални обстановки се случва да бъде и тромава мецана. За Водолея границата сред другарство и обич постоянно е невидима. Тази жена намира изключително глупави песните за влюбени, които имат очи единствено един за различен.

Толкова чудеса има по света, разкриващи се пред човешките очи, че на нея й се коства чиста загуба на време да се взира в нечии ириси. Тя на драго сърце ще ви разреши да я хванете за ръка и да вървите паралелно с нея, додето щастливо се любува на изгрева, на някоя остаряла кола, на коня на млекаря, на жълта боклукчийска кофа, на препариран бухал или на червен балон, закачил се над църковния купол. Пуснете я сама да се скита из нейната Страна на чудесата, когато пожелае и тя в никакъв случай няма да разпитва за какво така постоянно се събирате на карти с другари.

Най-бързият метод да я изгубите е да демонстрирате ревнивост, собственическо възприятие или предубеждения, да бъдете сериозен, едностранчив или доста закостенял. Ще би трябвало също по този начин да харесвате приятелите й, които безспорно ще бъдат от най-разнообразен десен.

Често я обзема ненадейно ентусиазъм, а интуицията й е забележителна. Първоначално преценката й може да не наподобява рационална или практична, тъй като вижда с месеци и години напред. Жената Водолей живее в утрешния ден и вие сте в положение да посетите бъдещето посредством нея. Онова, което тя твърди, ще се сбъдне, въпреки и след доста отлагания и премеждия. В края на краищата, коства ми се, че това е най-особеното у вашата годеница, родена през февруари. Тя си пада малко вълшебница.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР