Най-бързорастящата социална мрежа в света - TikTok - най-после ще

...
Най-бързорастящата социална мрежа в света - TikTok - най-после ще
Коментари Харесай

От TikTok се сетиха да добавят ограничение на възрастта

Най-бързорастящата обществена мрежа в света - TikTok - най-сетне ще ограничи гледането на някои видеа за лица под 18 години, заяви Engadget.

Рейтинговата система, която ще прилича тази за филмите, ще се появи в " идващите седмици " - а платформата работи по нея от февруари.

Когато бъде въведена, младежите сред 13 и 17 година - тъй като най-малко на хартия под тази възраст децата нямат право да основат акаунт - ще виждат на някои клипове известие, че има ограничавания за възрастта им.

Това ще включва даже клипове, които съдържат подиуми от хорър филми. Засега не е ясно по какъв начин тъкмо ще работи системата, по кое време и дали ще има разнообразни равнища (до 14 години, до 16 и пр.).

Платформата за къси клипове ще би трябвало скоро да се бори в съда против обвиняване - че е отговорна за разпространението на така наречен blackout challenge, " предизвикателство ", при което деца си предизвикват пристъп. Няколко родители в Съединени американски щати настояват, че децата им са умряли, откакто са видели " предизвикването " на платформата и са го пробвали.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР