Най-бързият цигулар в света Дейвид Гарет се завръща в България

...
Най-бързият цигулар в света Дейвид Гарет се завръща в България
Коментари Харесай

Концертът на Дейвид Гарет с нова локация на 30 август - стадион „Юнак“


Най-бързият цигулар в света Дейвид Гарет се завръща в България след по-малко от два месеца на стадион „ Юнак “ в София. Концертът ще се организира на 30 август, като местоположението се измества заради предстоящите по-високи температури, както и опцията за още по-подходяща атмосфера под намерено небе, която Дейвид Гарет и екипът му желаят да основат за българската аудитория. На сцената в сърцето на столицата виртуозният Дейвид Гарет ще показа музиката от последния си албум, oзаглавен „ ALIVE – My Soundtrack”. Събитието е част от едноименното европейско турне на музиканта, което започва по-рано тази година.

„ Албумът, както и сегашното турне, носят едно доста персонално и особено преживяване, тъй като споделям с публиката саундтрака на живота си. Всяка ария има история и разкрива страст, с която съм се сблъскал най-много по време на пандемията. Вярвам, че интервалът беше извънредно сложен за всички, ето за какво с този концерт желая да накарам хората да се почувстват още веднъж живи и да честват живота с музиката ми. “, споделя Дейвид Гарет.

Турнето „ ALIVE” ще продължи до октомври месец, а част от песните, които публиката ще чуе на 30 август на стадион „ Юнак “, са емблематичните „ Staying Allive”, „ What a Wonderful World”, “Beauty and the Beast” и „ Imagine”, рок шлагерите „ Enter Sandman” и „ Paint it Black”, както и интерпретациите на типичен произведения като „ Confutatis “ на Моцарт и “Dance of the Knights” на Прокофиев.

Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на в цялата страна и онлайн от на цени от 85 лева до 185 лева Всички билети важат без нужда от презаверяване за новата локация на концерта.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР