Най-бързият небесен обект, който можем да наблюдаваме непрекъснато в нощното

...
Най-бързият небесен обект, който можем да наблюдаваме непрекъснато в нощното
Коментари Харесай

Астропрогноза: Ден за открития

Най-бързият небесен обект, който можем да следим непрестанно в нощното небе е Луната. За към един месец тя обикаля към Земята и всеки ден виждаме по какъв начин трансформира формата и позицията си по отношение на нея. За към два дни минава през един знак на зодиака и всеки час взаимодейства с планетите, като по този метод дефинира ежедневната динамичност на всекидневието.

Луната през целия ден е в символ Везни. Сега човек е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към всяка какофония. Лунната сила прави хората по-дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи в съпоставяне от различен път. Времето, когато Луната се намира в този знак се смята уместно за сантиментални срещи, срещи с другари. Хората на изкуството изпитват ентусиазъм, реализацията, на което е прекомерно плодотворна. През това време интуитивно избираме от дрешника най-любимите облекла и обувки. Представителките на нежния пол се стараят да наподобяват женствени и очарователни.

Уязвими са бъбреците, пикочният мехур, жлезите с вътрешна секреция, региона на бедрата, ендокринната система, изключително панкреаса. Хората с проблеми на захарен диабет и панкреас би трябвало да са изключително деликатни, с цел да избегнат затруднения. Голяма изгода ще донесат заниманията с йога. Ефективни са дейностите за снемане на килограми.

След 20:47ч Луната ще се движи по празен курс до 05:58ч сутринта.

20 лунен ден продължава до 23:29ч – Този лунен ден може да премине доста забавно. Може да се окаже ден на удивителните открития, които оказват помощ на човек да види света по нов метод, както и да реализира вътрешно преображение. Човек би трябвало умишлено да отхвърли гордостта, високомерието и да се открие за това, което му носи този незабравим ден. Подходящо време за другарство с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще открие очите ви за доста значими неща.

Денят е удобен за целеустремените, кардинални хора, водачи и оратори. Препоръчва се да се вземат значими решения, да се вършат значими стъпки, доколкото нещата вървят безпрепятствено и не изпитвате и капка подозрение в правотата си.

Може да се занимавате с всевъзможни каузи, стига да не са скучни и еднообразни. Желателно е повече време да прекарате да в къщи, в фамилен кръг. Ако създадете нови връзки, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

20-ти лунен ден е за работа вкъщи, за размисъл, за духовно просветление, за проучване на свещени текстове.

Гладуването може да донесе духовно просветление. Не се предлага потреблението на месо, риба. Пестете силата си.

В късния следобяд и вечерта, хармоничното взаимоотношение на хубавицата Венера с Луната основава щастлива прочувствена конфигурация, разрешава да се усети насладата от любовните и съпружеските връзки. Отлично ще разбирате и „ чувствате” колегата си. Благоприятно време за любовни срещи, както и сърдечни мероприятия в домакински кръг.

Секс - Любовните връзки да бъдат спокойни. Сексуалните връзки могат да останат предходните. Не е належащо да внасяте нови детайли. Просто се ограничете с първокласен секс. Старата любовна техника е по-добра, в сравнение с някоя нова.

Подстрижката в 20 лунен ден подтиква оптимизма. Ако в този момент не ви е време за коафьор, можете в къщи сами да подрежете бретона си или милиметър от някой кичур. Това значително ще се отрази на вашето настоящо и бъдещо положение.

Сресвайте косата си в направление на четирите направления на света за привличане силата на този ден, отдаден на самоанализ и размисъл. В резултат на това можете да се сдобиете с нова вяра. Не се предлага боядисване на косата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР