Най-актуалните слухове, тиражирани от британския вестник The ​​Sun, твърдят, че

...
Най-актуалните слухове, тиражирани от британския вестник The ​​Sun, твърдят, че
Коментари Харесай

Коя е старата нова жена в живота на Том Круз?

Най-актуалните клюки, тиражирани от английския вестник " The ​​Sun ", настояват, че Том Круз се е събрал с някогашната си другарка Хейли Атуел, с която се разделиха предходната година през септември. Британската актриса се появи в цялостния си искра на премиерата на новия филм на Том " Топ Гън: Маверик " в Лондон в четвъртък, предава tialoto.bg.

59-годишният холивудски екшън воин излизаше с 40-годишната Хейли в продължение на близо една година. Двойката се среща и сближава около фотосите на кино лентата " Мисията невъзможна 7 " през 2020 година, в който и тя взе присъединяване. Круз и Атуел по този начин и в никакъв случай не потвърдиха романса си, само че бяха уловени от папараците дружно през декември 2020 година

`Коя

Хейли Атуел е позната на почитателите на Марвъл като сътрудник Пеги Картър - обичаната на първия отмъстител - Капитан Америка.

Според " The ​​Sun ", решението на Хейли да участва на премиерата на " Топ Гън: Маверик " произтича от новооткритата непосредственост на двойката, която е на път да възроди романа си. Източник споделя пред изданието следното: „ Тя отиде на премиерата най-много, с цел да поддържа Том. Това е огромна стъпка за тях като двойка. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР