Най-актуалната причина да се заговори за стария автопарк в България

...
Най-актуалната причина да се заговори за стария автопарк в България
Коментари Харесай

Кои са най-евтините нови автомобили, които може да си купите в България?

Най-актуалната причина да се заприказва за остарелия автопарк в България и изгодите на новите коли са надалеч по-ниските равнища на замърсяване в съпоставяне със старите коли.

Тя обаче надалеч не е единствената. Закупуването на автомобил от магазина ви подсигурява безпроблемно шофиране, гаранция при повреди и доста други. Нивата на възнаграждение в България обаче не разрешават на множеството хора да си закупят нов автомобил без деликатно регулиране на цените и търсенето на най-хубавата оферта.

Представяме ви най-евтините нови коли, които се продават в България по публични ценови листи на вносителите. Добре е да допълним, че дилърите постоянно са подготвени на спомагателни отстъпки - изключително в случай че става въпрос за автомобил на склад.

Възможностите за нова кола под 20 000 лв. не са малко - само че във всички случаи ще би трябвало да се ограничите с дребен градски автомобил с доста малко екстри и маломощен мотор.

Dacia Sandero - 13 990 лв.

Dacia Sandero продължава да бъде най-евтиният нов автомобил, който може да закупите в България от прочут производител. Моделът, създаван в прилежаща Румъния, може да бъде ваш против едвам 13 990 лв..

Срещу тази сума получава еднолитров бензинов мотор с мощ 73 конски сили. Но в напълно лимитираните екстри не влизат даже предни електрически стъкла, а климатикът е непокътнат за най-високото равнище на съоръжение. Срещу едвам 200 лв. може да изберете Logan, който има електрически стъкла начело и се предлага със същия базов мотор.

Lada Granta - 14 240 лв.

Легендата от предишното още веднъж е тук. На цена от 14 240 лв. може да шофирате чисто нова " Лада ". Моделът е седан и е с дължина 4,2 метра. Задвижван е от бензинов мотор с 87 к.с., а екстрите се лимитират до предни електрически стъкла.

Skoda Citigo - 15 860 лв.

Стандартната цена на Skoda Citigo стартира от 17 260 лв., само че сега вносителят е оповестил промоция и градският автомобил може да бъде ваш против 15 680 лв.. Моделът е еднакъв с Volkswagen Up и Seat Mii, само че цената му е по-ниска. Това обаче си проличава и от наличните екстри - или по-скоро от неналичието им - няма нито климатик, нито електрически стъкла. Тях може да получите против 17 680 лв.. Задвижването е от еднолитров бензинов мотор със 75 к.с.

Toyota Aygo - 17 800 лв.

Следващият кандидат за парите ви идва от Япония. Toyota Aygo се продава на цени от 17 800 лв. с еднолитров бензинов мотор с 69 конски сили. Електрическите стъкла и климатикът се оферират в по-високото равнище на съоръжение, което може да е ваше против 19 790 лв..

Kia Picanto - 18 990 лв.

В последните години Kia набират скорост и стават все по-предпочитан избор и в Европа. Малкият градски модел може да се похвали с климатик и предни електрически стъкла в най-ниското равнище на съоръжение, което ще ви коства 18 990 лв.. Задвижването е посредством еднолитров бензинов мотор с 67 конски сили.

Citroen C1 - 19 900 лв.

Френският модел, подобаващ за младежи и дами, е със напълно малко по-скъп - 19 900 лв.. Срещу тях получавате и климатик, както и предни електрически стъкла. И още веднъж еднолитров бензинов мотор с 68 к.с.

Hyundai i10 - 19 990 лв.

Корейският модел може да се похвали с климатик в базовото съоръжение. За електрически стъкла обаче ще би трябвало да доплатите 1 000 лв., които са част от пакет. Срещу 19 990 лв. получавате еднолитров бензинов мотор с 66 к.с.

Ford Fiesta - 19 990 лв.

За безусловно същата сума може да изберете и Ford Fiesta. Концернът неотдавна показа идващото потомство, само че към момента може да вземете " остарялата " версия. Тя се предлага с 1,25 литра бензинов мотор с 82 к.с. Електрическите стъкла са част от общоприетото съоръжение, само че в случай че желаете хладина в летните жеги ще би трябвало да доплатите още 1 800 лв. за климатик.

Peugeot 108 - 20 397 лв.

С френския модел прехвърляме заветните 20 000 лв., само че против сумата получаваме общоприетоо и климатик, и електрически стъкла. Задвижването е посредством еднолитров бензинов мотор с 68 к.с.

Renault Clio - 22 900 лв.

Renault Clio се предлага за 22 900 лв. - малко повече от останалите съперници. Но и за парите си получавате повече. Моделът е малко по-голям от останалите, а също така в общоприетото съоръжение получавате предни електрически стъкла, климатик, електрически отопляеми огледала, круиз надзор и система за следене на налягането в гумите. Двигателят е 1,2 литра със 75 к.с.

Nissan Micra - 23 200 лв.

Японският модел коства 23 200 лв.. Micra предлага електрически стъкла, електрически огледала, само че и система за помощ при тръгване на надолнище. Моторът е еднолитров бензинов със 71 к.с.

Mazda 2 - 24 380 лв.

Mazda е измежду по-скъпите благоприятни условия, само че тук още веднъж можем да кажем, че автомобилът предлага повече пространство от множеството свои съперници. Освен това може да се похвали с електрически стъкла и начело, и откъм гърба, както и климатик, 8 въздушни възглавници и система start/stop, която ще пести гориво в тапите. Двигателят е 1,5-литров със 75 к.с.

Opel Adam - 24 485 лв.

Най-скъпият кандидат идва от Рюселхайм. Симпатичният Opel Adam предлага електрически стъкла и климатик, както и 1,2-литров бензинов мотор със 70 к.с. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР