Най-активните почитатели на тотото вече имат възможност да направят своите

...
Най-активните почитатели на тотото вече имат възможност да направят своите
Коментари Харесай

Спорт тото, винаги даваме повече!

Най-активните фенове на тотото към този момент имат опция да създадат своите залози за 76-тия тираж, който ще бъде извършен тази неделя. Три колосални джакпота са подготвени да бъдат извоювани от най-големите късметлии. В играта " 6 от 49 " прогнозният джакпот " закова " сумата от 3 000 000 лв., а до 3 000 000 лв. ще бъдат и облагите в " Тото 2 - Зодиак ". Изключителен интерес провокира и играта " 6 от 42 ", в която джакпотът катери финансови върхове и се чака да доближи сумата от 1 220 000 лв.. Никой не знае, дали джакпотите ще бъдат извоювани тази неделя, само че всеки участник има късмет да ги грабне.

Тиражът ще бъде извършен на 20-ти септември от 18:45 часа в ефира на Българска национална телевизия, а от 19:00 часа ще продължи във фейсбук на адрес . Залози се одобряват в тото пунктовете и онлайн най-късно до 18:15 часа в неделя.

Една от главните задачи на Български състезателен тотализатор е да подкрепя родния спорт. Вече над 63 години тотото работи за превръщането на родния спорт в една от емблемите на България по света. Български състезателен тотализатор интензивно ще поддържа и шампионата от квалификациите за Шампионска лига по баскетбол. Първенството ще бъде извършено от 22-ри до 25-ти септември в Арена Ботевград , а всеки, който записва в тото-пунктовете в града непечеливш ваучър за моментната лотарийна игра " Моят благополучен ден - Бинго " ще взе участие в чоп за нов автомобил. Печелившият ще бъде избран на 25-ти септември на особено тържествено събитие.

Дейността на тотализатора става все по-универсална със солидна поддръжка за развиването на националната просвета. Първата самодейност е финансовата помощ за летния фестивал Sofia Summer Fest. По време на културния конгрес, няма да бъде подценен и всеобщият спорт, тъй като в неделя на 20.09., всеки клиент ще има опция да се включи в шампионат по футбол на маса, известен като джаги, а премията за спечелилите е полет с балон. Финалите ще бъдат извършени на 27.09., а дотогава притежателите на талони за играта " Моят благополучен ден - Бинго " също ще могат да погледнат София от горната страна на преференциална цена.

Все повече фенове набира и следващата промоционална акция за Лоялност " Богата есен ". Крайният период за присъединяване е до 29-ти октомври, а 10 спомагателни облаги по 1 000 лв. ще зарадват притежателите на безплатните карти " Тото клуб ". Участниците, които залагат онлайн ще вземат участие в жребия автоматизирано.

Онлайн регистрации за присъединяване в игрите на Български състезателен тотализатор могат да бъдат направени на. Редовно присъединяване и шанс са двете указателни табели, които могат да ви срещнат с
джакпотите за милиони. Който желае, има опция да опита.

* материалът е възложен от Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР