Навярно част от вас помнят как Роджър Федерер засне реклама

...
Навярно част от вас помнят как Роджър Федерер засне реклама
Коментари Харесай

Федерер изпрати две момичета на лагер в академията на Надал - slava.bg

Навярно част от вас помнят по какъв начин Роджър Федерер снима реклама с компанията за тестени произведения Barilla, в която Маестрото играеше тенис на терасата и по този метод сподели, че практикуването на спорта не е невероятно и при започване на пандемията, съобщи tennis.bg.

Две италиански девойки на име Витория и Карола пък взеха решение да последват образеца на своя кумир и качиха видео, на което си разменяха удари от срещуположни балкони. Кадрите бързо получиха голяма известност в обществените медии и 20-кратният първенец от Шлема реши да изненада ученичките по най-хубавия вероятен метод. Швейцарецът посети сестрите в техния дом и поигра тенис дружно с тях, а след това остана за обяд.

Приятните изненади за децата обаче не бяха свършили, тъй като някогашният номер едно им даде обещание, че ще ги изпрати на лагер в академията на Рафаел Надал и най-сетне пристигна времето въпросното заричане да бъде спазено. Самият Роджър признава какъв брой особено е било да изненада по подобен метод свои почитатели и пожела на девойките да си прекарат една незабравима седмица в Майорка.

Почитателките на легендата пък споделиха директни усещания от престоя си там и описаха, че към момента имат чувството, че просто са част от някакъв филм или смешка. За тях е било задоволително необикновено преживяване да се допрян до обичания си състезател, а опцията да бъдат в Испания е нещо извънредно вълнуващо за тях.

Те подчертаха, че се усещат доста удобно на това място и тренировките са доста уморителелни, само че в същото време потребни. Витория и Карола са възхитени от отношението на хората и треньорите, като признават нежеланието си да напущат академията толкоз скоро. Освен това се оказва, че вторият обичан тенисист на италинките е тъкмо Рафаел Надал, което недвусмлено сподели какво благополучие е за тях да имат сходна опция.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР