Навсякъде в сексуалната култура се твърди, че половете са равни.

...
Навсякъде в сексуалната култура се твърди, че половете са равни.
Коментари Харесай

Социолози: Жените все още са орално незадоволени

Навсякъде в половата просвета се твърди, че половете са равни. Благодарение на новите полови открития, както и свободният достъп до информация, мъжете и дамите могат да трансфорат връзките в леглото доста по вълнуващи.
Според социолозите от Англия, едно полово отношение ще отхвърли горното изказване - оралната обич. Проведеното проучване употребява информацията от 71 души - мъже и дами, които споделят мнението си в интервал от една година за въпросните пристрастености. Дори и през днешния ден се счита, че когато един мъж задоволява жена орално, това е огромно достижение.
Оказва се, че това е необичайност за нежния пол, тъй като прекомерно малко мъже са били подготвени да отговорят на пристрастеностите на благото с известната френска сказка. Мъжкото съсловие към този момент счита оралната обич за желателна в случай че не и нужна. Често дамите откриват, че сътрудникът има отрицателно мнение за женският сексуален орган и може да откаже, за разлика от дамата, която би задоволила своя сътрудник орално, макар негативното й мнение.
Сексолози, социолози и други откриватели в тази област стигат до едно общо умозаключение - половото обучение би трябвало да бъде с доста по-широк набор, в сравнение с е в този момент. До този миг фокусът пада върху нежеланата бременност и заболяванията излъчени по сексуален път. Новият образователен проект би трябвало да отделя доста внимание на мъжкото и женското тяло.
Английските социолози са открили странна причинност - до момента в който някои дами могат да се разминат с орални пристрастености от страна на мощния пол, Емили Ратайковски получава даже гаранция оптимални орални пристрастености!
Добрата вест е, че учените към момента не са изследвали аналния секс - там сигурно се крие чистата полова дискриминация! А ти караш ли жена ти да се усеща равноправна в леглото?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР