Навръх Св. Валентин, луксозните цветарски магазини спретнаха „златни” букети за

...
Навръх Св. Валентин, луксозните цветарски магазини спретнаха „златни” букети за
Коментари Харесай

Навръх Св. Валентин: Най-скъпият букет в София търси купувач срещу 340 лева

Навръх Св. Валентин, първокласните цветарски магазини спретнаха „ златни” букети за най-влюбените мъже с дебели портфейли. Най-скъпи се оказаха китките с царицата на цветятя – розата, която обаче бе издокарана до неразбираемост след куп усъвършенствания.

Два големи букети с префасонирани рози – боядисани в невероятни багри, се оказаха с най-високите цени в София – единият за 340 лв., а другият за над 200. Всяко цвете в „ ансамбъла” е докарано с друг цвят, с цел да си заслужи цената в един от най-шик магазините в столицата в южните квартали.

Все още не е ясно дали шикозните китки са намерили покупател.

Ефектните и безумно скъпи букети събираха удивлението на клиентите, които единствено ги оглеждаха и цъкаха поради шокиращата цифра върху етикета. В последна сметка, всички избраха по-обикновена и скромна композиция, въпреки и такава мъчно да се намира тъкмо през днешния ден.



По-смели кавалери се престрашиха да се изръсят с по 30-40 лв. за по-непретенциозни букети. Други пък избраха като дават повечко пари, най-малко да подарят 3 в 1 – розови цветчета с прикрепени към тях първокласни бонбони и бутилка шампанско. „ Като е, да е”, разяснява млад мъж, който реши да отдели няколко десетачки, с цел да зарадва обичаната.

В последна сметка аранжорите се потрудиха да измислят всевъзможни чудесии за днешния ден, единствено и единствено да трансфорат ефектните цветя в абсолбютна атракция. Букети с фамозните и доста скъпи черни рози също привличаха вниманието на клиентите, само че малко на брой се взеха решение да рискуват с прекомерно ексцентричната композиция.

Дами, огледали първокласните китки, пък отсъдиха, че ще се разсърдят на обичания в случай че им подари цветя за стотици, вместо да получат парфюм или някоя изискан маркова дрешка.

Повечето празнуващи Св. Валентин въпреки всичко заложиха на класиката и купиха по 3 червени рози за половинката – непретенциозно, но от сърце.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР