Навръх женския празник се изиграха първите срещи от квалификационната фаза

...
Навръх женския празник се изиграха първите срещи от квалификационната фаза
Коментари Харесай

Започнаха първите кръгове на Ladies Tennis Night 2021

Навръх женския празник се изиграха първите срещи от квалификационната фаза на обичайния осмомартенски шампионат на Интерактив тенис Ladies Night 2021 | TC 1882. Домакин на конкуренцията е клуб 1882, а за присъединяване се записаха рекордните 28 тенисистки. Сред тях има девойки, които за пръв път се пускат в публично съревнование и ще тестват физическата и психическата си мощ в играта на точки. В шампионата взе участие и тенисистка, която пътува особено от Карлово.

В първия ден от надпреварата извънредно забавни дуели направиха Биляна Атанасова, която се завърна на корта след майчинство и победи с 10:6 в тайбрека Йоана Янкова. Росица Попова завоюва мъчно над Алекс Трендафилова в тайбрека с 10:8. След края на срещите девойките останаха да поиграят и размениха телефоните си за бъдещи спаринг игри.

Под N1 в схемата на Ladies Night 2021 | TC 1882 е сложена Стефка Бончева, която завоюва осмомартенския шампионат на ИТЛ през предходната година и има десетки победи в конкуренциите на лигата. Основните й съпернички за купата са Ива Дарданова, Радост Стефанова и Искра Бочева, само че не са изключени изненади и от другите състезателки. За пръв път шампионатът се организира с квалификации, а мачовете от главната скица започват в сряда.

По случай 8 март всяка участничка в Ladies Night 2021 ще получи подаръчен козметичен комплект на Рефригеранс, обезпечен от Дансон. От любителската лига подсигуряват равностойни първи мачове с помощта на специфичната рейтингова система, която регистрира уменията на корта и резултатите в изиграните срещи. Турнирът ще завърши идната неделя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР