Наводнението в София, което беше причинено от проливния дъжд вчера,

...
Наводнението в София, което беше причинено от проливния дъжд вчера,
Коментари Харесай

След потопа София не е това, което беше! Култови СНИМКИ И БЪЗИЦИ!

Наводнението в София, което беше породено от проливния дъжд през вчерашния ден, отприщи вълна от насмешки в обществените мрежи. БЛИЦ към този момент сподели по какъв начин апокалипсисът в София отприщи националното творчество и Facebook се задръсти от бисери.



Както медията ни писа при гръмотевичната стихия над столицата се изсипаха огромни количества дъжд, като доста улици и метростанции останаха под вода .

Народното творчество, естествено, не закъсня и бързо в „ Туитър” и „ Фейсбук” се появиха колажи и смехории.


Над София е ужасно! Пороен дъжд, съпроводен със светкавици и гръмотевици удари столицата (СНИМКИ)

„ Винаги съм желала да видя Крушунските водопади, само че не имах вяра, че ще прокарат метро до тях!”, написа една потребителка в обществените мрежи и показа колаж на софийското метро, превърнато във водопад.


Столицата е под вода след мощната гръмотевична стихия и проливен дъжд! Шахта мазета посред града, мол бе в спешно състояние (СНИМКИ/ВИДЕО)

Аналогиите с кино лентата на Джеймс Камерън „ Титаник” също не закъсняха. На един от колажите героинята Роуз, чиято роля извършва Кейт Уинслет, се чуди дали е от вярната страна на перона на наводненото метро.


Само в БЛИЦ! Огромна тайнственост изуми софиянци след потопа, удавил града (ВИДЕО)

На различен колаж тя, Леонардо ди Каприо и Джеймс Камерън разискват сцена в наводненото метро.


В софийското метро можеха да бъдат видяни и джуджетата от „ Хобит” на Дж. Р.Р. Толкин, които бягат с бурета по течението.

А пък столичният рейс с номер 310 се трансформира в първокласен круизен транспортен съд.


Една от най-споделяните картинки е модифициран вид на логото на „ Метрополитен София”, само че със заменен девиз – „ Предупреждаваме всички пасажери да се пазят от мъртвото течение”.


Тези и доста други смешни картинки можете да разгледате галерията нагоре.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: bTV
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР