Навлязохме в детайли на всичките стъпки, взети от всички институции.

...
Навлязохме в детайли на всичките стъпки, взети от всички институции.
Коментари Харесай

Петков след срещата с БСП: Диалогът продължава, рисковете пред страната са много по-големи

Навлязохме в елементи на всичките стъпки, взети от всички институции. Първият боязън, който пристигна, е че съм взел еднолично решение. През март има отчети - по-късно има три съществени отчета от ДАНС, по-късно има Междуведомствена група в Министерство на външните работи.  Цялата институционална машина е работила по този въпрос отдавна. Единствената неточност, която може би позволих, е информационното показване на събитието - то трябваше да си излезе от институциите, които са работили по това нещо, а не да излезе неверната опорка, че аз съм взел еднолично решение. Хубавото е, че разговорът продължава. Това съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков след среща с ПГ на Българска социалистическа партия.

" Най-важният фокус в България е икономическото положение и антикорупционната тематика. Цялото внимание на обществеността се концентрира върху изгонените чиновници на съветското посолство ", съобщи Петков.

" Трябва да избегнем спешна точка, която не е от чак толкоз значение. Остават 43 чиновници на съветското посолство - малко страни в Европа имат 43 чиновници ", уточни той.

" Диалогът продължава, тъй като главните опасности са доста по-големи, в сравнение с кои институции са работили и взели това решение за изгонването на съветските дипломати. Няма държавно управление, при което информацията от отчетите да не вземе такова решение ", съобщи Петков и добави, че с Българска социалистическа партия се върнали към значимите тематики за обществото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР