Навлизането на някои нови революционни технологии е сравнително бавен процес,

...
Навлизането на някои нови революционни технологии е сравнително бавен процес,
Коментари Харесай

Официалното видео на смартфона с проектор Blackview Max 1 разкрива нови подробности

Навлизането на някои нови революционни технологии е относително муден развой, макар че в редица случаи бихме желали по-бързо развиване. Иновативният смарт телефон с проектор Blackview Max 1 също има потребност от малко време, с цел да стане по-популярен. Ето за какво, основателите на Blackview показаха нов формален клип, от който можем да получим забавна и потребна информация.



Вече знаем, че Blackview Max 1 употребява актуалната MEMS лазерна технология за планиране на изображения с оптимална резолюция 2160х1080 пиксела (FHD+) със стотици лумени бляскавост. Смартфонът Blackview Max 1 може да демонстрира изображения с размер на диагонала до 200 инча. Това напълно не е малко за едно мобилно устройство, което постоянно носите в джоба си.



В затъмнени пространства, изображението, прожектирано от Blackview Max 1 е доста ясно и детайлно. За по-лесна работа, производителят е направил включването на проектора да става единствено с един бутон. А в случай че имате потребност от мобилен офис, опциите предлагани от Blackview Max 1 са просто неповторими. Преносим и комфортен, с превъзходен дизайн, смарт телефонът е подобаващ за потребление безусловно на всички места – в хола, навън, в офиса и така нататък

Що се отнася до хардуера, Blackview Max 1 ще има 4680 mAh батерия с бързо зареждане, която обезпечава 270 минути непрестанно прожектиране на видео – нещо напълно ново, като компанията е помислила и за аудиото. Използва се профилирания аудио чип AW1511, осигуряващ чисти високи честоти, прецизни междинни тонове и доста добър бас. Тоест, Max 1 може да трансформира съвсем всяко помещение в киносалон. Видеото демонстрира и други детайлности – в това число системата върху чипа MT6763T, 6 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск.



Все още няма данни за цената на това забавно мобилно устройство. Но Blackview удостовери, че смарт телефонът ще излезе на пазара в края на месец февруари, когато ще получим цялата информация. Дотогава, можем да преглеждаме показаното в формалния уеб уебсайт на производителя, където можем да забележим, че първоначално ще има промоция с 43% отстъпка.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР