Наум Шопов ще води новото шоу на Би Ти Ви

...
Наум Шопов ще води новото шоу на Би Ти Ви
Коментари Харесай

Наум Шопов води „Ергенът”

Наум Шопов ще води новото шоу на Би Ти Ви „ Ергенът ”, научи извънредно „ Уикенд ” от негови сътрудници . Звездата от сериала „ Откраднат живот ” е спечелил кастинга за апетитното място в праймтайма на малкия екран, с помощта на известността си измежду младежите. Именно в такава аудитория се цели риалитито, в което неомъжени дами ще се борят за сърцето на напълно чужд за тях мъж.

От Би Ти Ви са правили доста сериозен кастинг, преди да изберат водещ на новия формат, настояват хора от телевизионния отрасъл. Обсъждани са били имената на петима известни родни артисти, а наследникът на Христо Шопов събрал най-вече точки поради своята младост, сексапил, усмивка и мускули, които ще демонстрира на дребния екран. Основни кандидати за лице на шоуто са били Ники Илиев, Орлин Павлов и Захари Бахаров, само че е надвил Наум Шопов. Т ова, че досега е бил лице на Нова телевизия, не било проблем. В случай, че не съумеят за подберат задоволително атрактивен „ ерген ”, който да слагат в центъра на шоуто, се чака зрителките да се тълпят пред тв приемниците поради водещия.

Младият Наум съумя да стане звезда единствено с няколко появявания в сериала „ Откраднат живот ” на Нова телевизия. Той твърди, че желае да бъде доктор, а не артист като татко си и дядо си, чието име носи. Младият мъж даже съумя да приключи медицина в Софийския университет, само че до момента не се е чуло да е практикувал тази специалност. Вместо това бързо набра скорост в малкия екран, като съумя за завърти сполучлив бизнес и като инфлуенсър. Към момента е едно от най-добре платените рекламни лица в интернет, където го следват близо 200 хиляди индивида. Макар че не е ерген, а има сериозна половинка – Теа Минкова, и дребна дъщеричка, Шопов-младши минава за един от най-харесваните млади мъже в страната. Най-популярен е измежду младежите. Ето за какво се чака с избора му малкия екран да притегли точно най-младите.

Вече повече от седмица в Би Ти Ви текат кастингите за „ момите ”, които ще се борят за сърцето на „ ергена ”. Всички, които желаят да си опитат шанса в риалитито, би трябвало да попълнят дълга анкета с цели 168 въпроса. В нея има въпроси от вида на „ Някога лекувана ли си от алкохолизъм или друга взаимозависимост? ”, „ Някога лекувана ли си от меланхолия? ”, „ Смяташ ли, че си добра държанка? ”, „ Би ли спала с някой за пари? Ако „ да ”, за какъв брой? ”, „ Как ще се почувстваш, в случай че сътрудникът ти каже, че желае отворена връзка? ”. Кандидат-участничките би трябвало да опишат всичките си „ съществени физически и ментални болести ”. Освен това те би трябвало да класират по десетобалната система какъв брой са атрактивни, занимателни, състрадателни, злопаметни, отмъстителни, интелигентни, почтени и великодушни. Трябва да посочат дали са моногамни, какъв брой полови сътрудници да имали в живота си, като уточнят какъв брой от тях са били мъже и какъв брой – дами, в случай че са имали интимни връзки с дами. В идващите два месеца профилите им в обществените мрежи би трябвало да бъдат отворени, евентуално с цел да могат хората от шоуто да наблюдават държанието на бъдещите участнички във виртуалното пространство. Сред всички кандидатки ще бъдат определени 20, които ще се борят за „ ергена ”.

А кой ще бъде самият той, към момента не е известно.Риалитито ще се снима на първокласно и екзотично място, настояват от Би Ти Ви. Шоуто се чака на екран най-рано напролет. Наум Шопов все още е вторият млад мъж, изгрял като звезда в „ Откраднат живот ”, който бе притеглен от Би Ти Ви това лято. Първият е Филип Буков, извършил в сериала ролята на доктор Хаджихристев. Той ще взе участие в новата комедия на малкия екран – „ Татковци ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР