Наум Шопов-младши положи Хипократовата клетва. Това стана по време на

...
Наум Шопов-младши положи Хипократовата клетва. Това стана по време на
Коментари Харесай

Наум Шопов положи Хипократова клетва

Наум Шопов-младши постави Хипократовата клетва. Това стана по време на церемониалното разпределяне на дипломите на Медицинския факултет към СУ, оповестява "Монитор ".

"Д-р Наум Шопов се закле ", написа звездата от „ Откраднат живот “ в обществените мрежи, а честитките не закъсняха.

„ Успех в хирургията! С благопожелание да надминете триумфите на Д-р Тасев “ и „ Честито, доктор Шопов! Успешна професионална реализация Ви искам! “ са единствено част от мненията за дипломирането на сина на Христо Шопов.

Само преди дни Нова Телевизия излъчи и последният епизод от „ Анатомия на гнева “ - шестия сезон на „ Откраднат живот “. След като героят му – доктор Борис Тасев загуби нероденото си дете, артистът призна, че това е била една от най-тежките подиуми, в които е взел участие по време на едногодишната си кариера пред камерата. „ Наистина ми беше извънредно мъчно да вземам участие в тази сцена и ме държа няколко дни откакто я заснехме. Искрено скърбя за хората, които са го претърпели в действителност “, сподели тогава той. Междувременно почитателите към този момент са в очакване на седмия сезон на продукцията. Самият Шопов-младши е коментирал нееднократно, че в даден миг ще би трябвало да се откаже от актьорското занятие, с цел да се развива в медицината. Призна обаче че все още е отворен към опцията да се включи и в нова порция епизоди на „ Откраднат живот “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР