Наум Шопов-младши е в Турция, където снима втория сезон на

...
Наум Шопов-младши е в Турция, където снима втория сезон на
Коментари Харесай

На аванта: Наум Шопов замъкна цялата си рода в Турция

Наум Шопов-младши е в Турция, където снима втория сезон на шоуто „ Ергенът ”. Когато му предложили още веднъж да влезе в ролята на водещ, той въобще не се поколебал. Актьорът не желал да изпусне  опцията да удължи лятото си с още един месец. Времето в южната ни съседка сега е отлично и когато не е на фотоси, младият баща е на плажа със фамилията си.
 

И тази година Наум е помъкнал цялата си рода в Турция. Компания му вършат дъщеричката му Амая, жена му Теа, балдъзата Ая и тъщата Анжела. Всички те ще почиват цялостен месец на облага, тъй като от продукцията са им обезпечили просторна вила, в която да отдъхват, до момента в който текат фотосите. Къщата разполага и с огромен басейн, от който половинката на младия Шопов  всеки ден се шрака по бански.

Миналата година цялата фамилия отново почива гратис на турската ривиера. Откакто се изявява като инфлуенсър, звездата от сериала „ Откраднат живот ” обича да получава всевъзможни екстри, без да заплаща. Говори се даже, че отсрочил сватбата си, тъй като не се намерило зведение, готово да спонсорира празничната гощавка. Актьорът изчаквал да се появят подобаващи оферти, тъй като не желал да цака хиляди левове за подобаваща венчавка.

Наум приключи медицина преди няколко години, само че изостави благородната специалност, тъй като инфлуенсърството се оказа доста по-доходоносно. Навремето дипломираният доктор и артист имаше упоритости да се занимава с пластична хирургия, само че изостави специлизацията си под предлог, че не му стигало времето.

Наследникът на артистичната фамилия Шопови сякаш приемаше актьорството и шоубизнеса единствено като занимание , само че колелото се звъртя и нещата се обърнаха. Покрай хитовата поредност „ Откраднат живот ” той се снабди с необятна известност и събра над 200 000 почитатели в обществената мрежа. Активността в инстаграм му донесе съществени доходи от реклами и Наум откри ново поле за изява – стана инфлуенсър и стартира да снима влогове с годеницата си Теа Минкова. Откакто са родители, офертите към тях от бебешки компании валят като дъжд, а младото семейство натрупа пачки в банковата си сметка. Рекламират памперси, детска козметика, облекла, колички и какво ли още не. Минкова даже напусна работата си в банка, с цел да може да се посвети на профилите си в обществените мрежи. Мъжът й пък си купи професионална техника, с която да снима видеоклипове за Ютюб. Каналът им е озаглавен „ Теа и Наум ” и в него годениците демонстрират моменти от всекидневието си, дават отговор на въпроси на почитатели и описват за ролята си на родители.

Покрай тези занимания екранният доктор Борис Тасев напълно изостави медицината, която преди време бе негов приоритет. Той работеше като доброволец в „ Пирогов ” в отделението по изгаряния, само че сигурно промените там са били много по-тежки и неприятни от инфлуенсърството.

Наследникът на фамозния артист Христо Шопов споделя, че постоянно се е оправял самичък в живота и не е търсил от родителите си материална поддръжка. След като навършил пълноправие, той се изнесъл от у дома и почнал работа. Наум признава, че е имало интервал, в който финансовото му състояние не било цветущо, само че пък гледал да не пада духом и търсел възможности  да излезе от рецесията. „ На първата ни годишнина с Теа аз нямах пари да й взема безценен подарък. Бяхме на морето, отидох до най-близката сергия и купих една елементарна дребна раничка за 15 лв.. Нямах опция да я развеселявам с нещо по-скъпо, само че все пак, тя доста хареса изненадата ”, раказвал е Шопов.

Когато получил опция да взе участие в сериала „ Откраднат живот ”, той дълго се колебаел , само че в този момент сигурно не съжалява за взетото решение. Безспорен факт е, че тъкмо докторската сага, предавана по Нова тв, му донесе необятна известност и му обезпечи материална непоклатимост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР