Наум Шопов хвърли голяма изненада наскоро, а феновете му все

...
Наум Шопов хвърли голяма изненада наскоро, а феновете му все
Коментари Харесай

Наум Шопов взе изненадващо решение

Наум Шопов хвърли огромна изненада неотдавна, а почитателите му към момента се чудят на фрапантното решение, което е взел. Актьорът, който направи емблечатична роля в сериала "Откраднат живот ", май дефинитивно се отхвърли да продължава да се развива в хирургията, за която постоянно е твърдял, че му е най-голямата пристрастеност. Признанието си екранният лекар Тасев направи тези дни във видео канала си в YouTube, в който дава отговор на въпроси от почитателите дружно с половинката си Теа Минкова.

"За момента нямам проекти да се занимавам с медицина ", шашна всички Шопов, който в допълнение ще снима особено видео за решението си. И въпреки всичко разясни:

"Искам да ви опиша какъв е пътят на моите мисли и по какъв начин съм стигнал до мястото, на което съм сега, имайки поради, че съм приключил медицина съвсем с отличие. Тъй че считам, че би било потребно освен за хора, които следват медицина сега, само че и за хора, които следват нещо друго и не са сигурни сега дали желаят да се занимават тъкмо с това ", прибавя още артистът, който скоро ще забележим и като водещ на риалити предаването "Ергенът ".

 undefined
Синът на Христо Шопов обаче въпреки всичко не затваря дефинитивно вратата към медицината, тъй като е подхванал всички нужни стъпки, с цел да не загуби правата си. Така, той ще може да се посвети на лекарската специалност, когато реши, че е пристигнал точния миг за това. Наум Шопов младши е четвърто потомство артист – прабаба му е Мара Шопова, дядо му и баба му са Наум и Невена Шопови, татко му е Христо Шопов, вуйна му е Лиза Шопова. Майката на Наум Шопов пък - Мариана Станишева, също е актриса.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР