Наум Шопов е наследник на голямата актьорска фамилия Шопови. Още

...
Наум Шопов е наследник на голямата актьорска фамилия Шопови. Още
Коментари Харесай

Наум Шопов-младши: Не правя списък за това което имам и което ми липсва 


Наум Шопов е правоприемник на огромната актьорска фамилия Шопови. Още на 7 дебютира в театъра, взел участие е и в няколко игрални кино лентата. Впоследствие обаче се преориентира към медицината и през 2018 година се дипломира. Междувременно Шопов изгря на дребния екран в медицинския сериал „ Откраднат живот “. От идната година следва да го гледаме като водещ на новото предаване на Би Ти Ви „ Ергенът “. С половинката му Теа развиват и собствен канал в Ютюб. Двамата станаха родители на дребната Амая преди две години. Актьорът даде изявление за вестник Галерия:

Господин Шопов, следва да ви забележим в ролята на водещ на „ Ергенът “. Когато ви насочиха поканата, имахте ли съмнения?
„ Ергенът “ е едно предизвикателство за мен. Да вляза в ролята на водещ в сходен формат е сериозен и виновен ангажимент. Единствените ми съмнения бяха дали ще се оправя, тъй че да се усещам задоволен от работата си. Мисля, че се оправих.


Може ли да разкажете малко повече за фотосите и за престоя ви в Турция?
Целият сезон на „ Ергенът ” се снима на извънредно красиво място в Турция. Екипът се постара да изпипа всеки подробност и считам, че феновете ще останат доста удовлетворени. Освен забавния процес ще могат и да „ оплакнат “ малко очите.


Във влоговете ви споделихте, че най-трудна за вас е била раздялата с жена ви и щерка ви. Колко време не бяхте дружно?
Старая се да диференцирам персоналния живот от професионалните задължения, само че в нашия случай с Теа това е много мъчно. Голяма част от заниманията ни са общи и съм привикнал да работим в екип. Заминавайки за Турция, знаех, че ще ми би трябвало време да се приспособявам. За благополучие по-голямата част от престоя ми там прекарах с моите девойки. Самото им наличие ме направи по-сигурен, а и по-концентриран. Не сме привикнали да се разделяме, а изключително след раждането на Амая не желая да изпускам и ден от нейното развиване.


В интернет пространството сте извънредно известни с вашата половинка Теа. Как бихте дали отговор на всеобщото мнение, че да си влогър и инфлуенсър е несериозно и не е същинска работа?
Масовото мнение е, че за изработката на един влог ти е нужен телефон с камера и минимални знания в монтирането. Сигурно е по този начин. Но за „ перфекционисти “ като нас основаването даже и на най-лежерен влог изисква подготовка, качествена техника и доста часове, прекарани в монтиране. Аудиторията ни знае, че в множеството влогове снимаме от земя, вода и небе. Вярваме, че щом хората влагат времето си в гледане на наши материали, ние би трябвало да предложим нещо качествено. А дали да си инфлуенсър е „ несериозно “, това може да го твърди само и единствено човек, който в никакъв случай не се е занимавал с сходен вид активност.


Хората мислят, че от основаването на наличие в интернет се печелят съществени пари. Вярно ли е това?
Както загатнах, огромна част от приходите ни ние влагаме в техника, която е нужна за главните ни работни планове.

Наследник сте на извънредно огромен актьорски жанр, вие също имате към този момент опит в тази специалност. Бихте ли приели още веднъж да застанете пред камерата във филм или пък да участвате в театрална режисура?
Истината е, че за мен актьорството не е самоцел. Не държа да съм на екран, просто да ме дават по малкия екран. В този ред на мисли бих изиграл всяка роля, за която преценява, че ми пасва и бих се справил с нея.

В кои моменти ви тежи славата?
Тежи е мощна дума. Осъзнавам каква отговорност нося пред аудиторията, която ме следва, и има моменти, в които се тормозя да не изпратя неверно обръщение. С Теа сме взели осъзнато решение да демонстрираме част от живота си и нямаме право да се оплакваме, в случай че от време на време срещнем отрицание или рецензия.

Известен сте и като обожател на колите. Имали ли сте обаче рискови обстановки на пътя?
Винаги съм бил виновен зад кормилото. Особено след раждането на щерка ни пренасочих цялата си сила да „ наближавам педала “ на картинга.

На 5 декември дъщеричката ви стана на 2 години. Спомняте ли си първите мисли и страсти, когато Теа ви сподели, че ще ставате татко? Страхувахте ли се?
Според мен терзанията стартират още с решението да имаш дете. С Теа усетихме, че е пристигнал моментът, в който желаеме да увеличим нашия тим. Спомням си, че изпитах същинско благополучие, когато Теа ми сподели, че чакаме бебе. А същинският боязън стартира едвам когато се роди Амая, и не мисля, че ще спре в миналото. Може да се трансформира, само че въпроса върша ли всичко както би трябвало, си задавам и до през днешния ден.

С Теа изглеждате съвършената двойка. Имали ли сте своите сложни моменти и случвало ли се е битовизмите да породят напрежение?
Имам щастието да си намеря половинка, която да ме приема с всичките мои странности, както и аз нея. Със сигурност не се разграничаваме от множеството двойки, които си имат „ обичани “ битови разногласия, те са част от всекидневието. Важното е, че за сериозните провокации сме постоянно на една страна.

Изглеждате като човек, който има всичко – семейство, кариера, фенове, известност. Какво ви липсва?
Не върша лист на това, което имам, или на това, което ми липсва. Искам и се усещам благополучен, което е най-важното.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР