Научно-фантастичният сериал на HBO за роботи Westworld получи първия си

...
Научно-фантастичният сериал на HBO за роботи Westworld получи първия си
Коментари Харесай

Четвъртият сезон на Westworld ще се завърне в HBO Max на 26 юни

Научно-фантастичният сериал на HBO за роботи Westworld получи първия си филмов откъс, който разкрива датата на премиерата. Четвъртият сезон ще бъде пуснат на 26 юни по HBO Max.

Самият филмов откъс беше прикрит и единствено правилните почитатели съумяха да разгадаят мистерията и да намерят връзката в YouTube. Директорът за връзки с пресата на HBO Крис Годфрой удостовери, че става дума за „Eastercat“, а не за приключване на информация.

Връзката се появи на страницата на Thrillist в Instagram върху фотография на Ню Йорк, която може да подсказва местоположението на новия сезон. Създателите се надяват, че четвъртият сезон ще бъде по-успешен от третия, който беше гледан от 57% по-малко фенове от втория.

Съдейки по филмовия откъс, в функциите се завръщат Евън Рейчъл Ууд (Долорес), Танди Нютън (Мейв), Ед Харис (Мъжът в черно), Теса Томпсън (Шарлот Хейл) и Джефри Райт (Бърнард Лоу).

Сериалът е основан на филм за предстоящ тематичен парк, обитаем с роботи, които не могат да се разграничат от същински хора. Първият сезон излиза през 2016 година, вторият – през 2018 година, а третият стартира на 15 март 2020 г.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР