Научно-фантастичен екшън приключенски хорър „Stranger Things” възобнови интереса към едноименното

...
Научно-фантастичен екшън приключенски хорър „Stranger Things” възобнови интереса към едноименното
Коментари Харесай

Metallica отново в световните чартове, благодарение на сериала „Stranger Things”

Научно-фантастичен екшън авантюристичен хорър „ Stranger Things” възобнови интереса към едноименното парче на траш/хеви метъл тайфа Metallica – “Master of Puppets”. Любимият на почитателите воин Еди Мънсън, героично раздрусва с техния сингъл от 1986г. във финалния епизод на 4 сезон на сериала.
Прочетете още
След премиерата на 1 юли на последните два епизода от сезон 4, „ Master of Puppets “ скочи в услугите за стрийминг, като ежедневните аудио потоци по поръчка в Съединени американски щати набъбнаха с близо 400% през първите няколко дни на месеца спрямо общия брой стрийминг през юни, съгласно Luminate.

Музикалният шеф на „ Stranger Things “ Нора Фелдър твърди, че са очаквали паметното парче да направи завръщане, само че Що се отнася до продължаващата детонация на „ Running Up That Hill “, остава „ изцяло шокирана, че е достигнал тези невиждани висоти “.

Американската тайфа написа в Instagram своето утвърждение:

„ Начинът, по който Duffer Brothers са присъединили музика в " Stranger Things ", постоянно е бил от последващо равнище, тъй че бяхме изключително въодушевени от тях освен да включат „ Master of Puppets “ в шоуто, само че и да изградят такава основна сцена към него, “ написа групата в Instagram. „ Всички бяхме въодушевени да забележим крайния резултат и когато го видяхме, бяхме тотално изумени. “

Те продължиха: „ Толкова е извънредно добре направено, толкоз доста, че някои хора съумяха да отгатнат песента единствено като видяха няколко секунди от ръцете на Джоузеф Куин в филмовия откъс!! Колко бясно готино е това? Невероятна чест е да си толкоз огромна част от пътуването на Еди и още веднъж да придружавам с всички останали невероятни актьори, включени в шоуто. "

Когато през 1986г. излиза албума “Master of Puppets”, той провокира цялостен възторг в международните чартове. Включва осем мрачни и нападателни композиции. Той е още веднъж концептуален и съществена тематика са операциите от всякакво естество – душевен, обществени, религиозни. Албумът стартира и приключва със скоростни траш части, а върхът на инструменталната техника е парчето „ Orion “, формирано от три елементи, с многочислени майсторски сола и затрогващи хармонии и написано напълно от Бъртън.

Но той бележи и най-голямата покруса обвързвана с групата, тъй като е последният албум, в които свири Клиф Бъртън преди гибелта си. Същата година, басистът умира откакто рейсът, пренасящ групата на турне в Швеция катастрофира.

Въпрки всичко, албумът просто е разказан да остане вечно да грее на международния музикален хоризонт.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР