Научи всичко за най-вълнуващата и уникална поп звезда – Били

...
Научи всичко за най-вълнуващата и уникална поп звезда – Били
Коментари Харесай

Книга за феновете на Били Айлиш - slava.bg

Научи всичко за най-вълнуващата и неповторима поп звезда – Били Айлиш. Очаквайте от 9 юни с печата на издателство „ Хермес “. Пълна със страхотни фотоси, любопитни обстоятелства и вдъхновяващи цитати, тази книга е за всички почитатели на Били Айлиш. В нея се наблюдава историята на най-обсъжданата изпълнителка сега – от първите й музикални опити в детската й стая до изявите й на огромните фестивални подиуми. Специално внимание е отделено на невижданото съдействие сред Били и брат й – Финиъс, в писането на шлагери, които оглавяват международните ранглисти и носят на двамата влиятелни награди, измежду които и общо шест статуетки „ Грами “ през 2020 година

Освен това ще разберете по какъв начин Били реализира неповторимата си визия и от кое място черпи ентусиазъм освен за музиката си, само че и за шокиращите си видеоклипове. „ Книга за почитателите на Били Айлиш “ ще ви води на сцената, зад кулисите и в студиото на поп сензацията, трансформирала се в знак на новото потомство. Били Айлиш изгрява на музикалната сцена през 2015 година с песента Ocean Eyes, написана и продуцирана от нейния брат Финиъс. Само за пет години Били към този момент може да се похвали с:пет награди „ Грами “, два международни върха на „ Гинес “, три Музикални награди на MTV, две Американски музикални награди, една премия Brit.

Тя е най-младият реализатор досега, притежател на четирите огромни награди „ Грами “ в една и съща година - в категориите Най-добър нов реализатор, Запис на годината, Песен на годината и Албум на годината. През 2019 година списание Time я включва в класацията Time 100 Next, a Billboard й връчва премията „ Жена на годината “. Първият албум на Били Айлиш When We All Fall Asleep, Where Do We Go?дебютира отпред на класацията Billboard 200 и става най-добре представящият се албум за Съединени американски щати през миналата година.

Шест сингъла от албума са включени в ТОП 40 на класацията Billboard Hot 100. През 2020 година Били Айлиш написа и главната ария към саундтрака на най-новия филм за Джеймс Бонд. No Time to Die бързо откри място в челните позиции на голям брой музикални ранглисти в целия свят. Освен като надарен музикант, Били се наложи и като фешън икона на младото потомство със своя неповторим жанр. Самата тя споделя, че в бъдеще би желала да има лична фешън линия, както и сама да режисира клиповете си. „ Книга за почитателите на Били Айлиш “ ще показа на българските читатели пътя, отвел изпълнителката до тези триумфи, компликациите, които е срещнала, забавни моменти от първите й турнета и още доста любопитни обстоятелства.

Очаквайте в книжарниците от 9 юни. „ Не обичам да ги назовавам почитатели, тъй като те са моето семейство. Те са повода да съм това, което съм. Обичам ги толкоз доста, че се пробвам да им дам цялото си внимание, без значение дали става дума за обществените мрежи, или когато ги срещна онлайн. “, споделя Били Айлиш.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР