Научете се да слушате това, което виждате! Научете се да

...
Научете се да слушате това, което виждате! Научете се да
Коментари Харесай

Просвещението

Научете се да слушате това, което виждате! Научете се да приемате и разбирате известията, които очите на всеки човек ви изпращат известия, които не могат да бъдат казани с думи.

Очите постоянно споделят истината, каквато и да е тя.

Те, без значение от тяхната форма, цвят, размер, постоянно ще изтрият възприятията на хората в тях. Чувства на обич, наслада, горест, болежка, ревнивост, завист, ненавист, злоба. Винаги вътре в двете очи има или позитивни, или негативни скрити страсти. Чрез очите ще се научите да разбирате дали индивидът до вас ви споделя истината или лъже.

Защото с думи той може да ти каже неща, които наподобяват правдоподобни, само че посредством погледа и очите си демонстрира нещо друго. Той демонстрира какъв е в действителност, какво в действителност усеща, какво в действителност мисли. Ще разберете това по метода, по който ви гледа, по очите му ще разберете дали този човек е благополучен или трагичен. Независимо дали този човек страда или не, само че го е позор или боязън да го каже.

 Очите постоянно споделят истината

Всеки е предаден от очите си, без значение какъв брой добре се пробва да скрие възприятията си и вероятно дейностите

си. Чрез тях всичко може да бъде казано и разкрито, без да се постанова в действителност да казвате нещо с устата, даже и дума.

Защото най-силните думи, най-силните стремежи се споделят през тях.

Научете се да наблюдавате другите! Някои наподобяват добре, само че очите им са тъжни, което ги издава. Вижда се, че се преструват, и се пробват да наподобяват добре, а в действителност това не е по този начин. Те имат потребност от поддръжка, само че се двоумят да я изискат.

Щастието и нещастието, постоянно прозира в очите на човек.

Когато човек е благополучен, погледа му свети, а когато е трагичен и измъчен – той е мъгляв и се готви за дъжд и стихия. Когато човек обича, очите крият в себе си спокойствието на морето, до момента в който гледа индивида оня, към който изпитва същински красиви усеща, а когато е налегнат от възприятие на яд тогава те хвърлят пламъци. Тези пламъци на безсърдечен огън се готви да изгори всичко по пътя си, без цена и може би с неизличими щети…

 Очите постоянно споделят истината

Очите на всеки човек са огледало на душата му!

Тази душа може да се разкрие пред теб, стига да се научиш да четеш вярно погледа на този пред теб. Това може да стане, когато се научите да разчитате погледите на другите, с цел да разберете какво не ви споделят с думи.

В погледа човек може да види всичко. Там, в очите, са скрити всички същински усеща и всички неизказани думи, тъй като очите постоянно споделят истината, и в никакъв случай не лъжат.

Източник: prosveshtenieto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News

ОЩЕ ПО ТЕМАТАPromoMall.bg