Националното сдружение на сираците в България (НССБ) организира , съобщи

...
Националното сдружение на сираците в България (НССБ) организира , съобщи
Коментари Харесай

Националното сдружение на сираците организира Ваканция без грижи

Националното съдружие на сираците в България (НССБ) провежда, заяви на Българска телеграфна агенция ръководителят на неправителствената организация Слави Михайлов.

За трета поредна година Плевенско ще бъде хазаин на спортната акция " Ваканция без грижи ", което се провежда от Националното съдружие на сираците в България и се организира под патронажа на народния представител Владислав Николов

На 1 август на централния площад в град Пордим ще има надпревари по национална топка, надпреварване в чували, пукотевица с водни револвери и други. На 2 август от 10.00 часа на центъра на село Брест, със съдействието на кмета Цецо Луканов, ще бъдат проведени надпревари.

Участниците ще бъдат поздравени от патрона на самодейността, народния представител Владислав Николов, и всички - спечелили и победени, ще получат награди от спонсори, заяви ръководителят на Националното съдружие на сираците в България Слави Михайлов, уредник на спортната демонстрация.

Той добави, че акцията ще продължи и във Варна, където на 10 август, с поддръжката на дирекция " Спорт " на община Варна, ще има среща по футбол и доста други спортове през целия ден в Морската градина. За награди ще бъдат раздавани и билети за идния концерт на МТВ във Варна на 12 август.

“Тази година спортните дисциплини са повече, с цел да обхванем повече деца от разнообразни възрасти”, сподели Михайлов. По думите му задачата е да се предложи опция за уплътняване на свободното време на децата посредством спорт, с цел да бъдат те по-често на спортните площадки през лятната почивка. Идеята е и да се основат нови другарства сред деца от обществени центрове и деца от фамилна среда, уточни ръководителят на НССБ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР