Националният селекционер на Франция Дидие Дешан коментира старта на неговия

...
Националният селекционер на Франция Дидие Дешан коментира старта на неговия
Коментари Харесай

Френският национален селекционер с важно предупреждение

Националният селекционер на Франция Дидие Дешан разяснява старта на неговия отбор на Европейското състезание. " Петлите " стартират присъединяване си на континенталната конкуренция с мач против Германия. Двубоят е във вторник от 22:00 часа.

Дешан показа, че доста хора във Франция смятат неговия отбор за главен любимец за купата. Специалистът обаче бе безапелационен, че футболистите му би трябвало да внимават да не са прекомерно уверени, защото това може да им изиграе неприятна смешка.

" В момента се приказва за неуспех. Ние сме международни първенци. Наясно съм, както и играчите, с това какви са мощните ни страни. Имаме качество, гений, играчи на най-високо равнище, само че ще се надигнем против сходни неща и в други тимове ".

" Не можем да стоим в нашата удобна зона. Във Франция мнозина мисля, че не би трябвало да излизаме на терена и към този момент сме спечелили. Това е най-лошият вероятен метод за един състезател на високо равнище. Освен качество и гений има други значими съставки на психическо равнище, като настъпателност и предпочитание ".

" Да печелиш на най-високото равнище е доста мъчно, а да останеш на върха е още по-трудно. Но ние имаме играчи с тази упоритост, само че би трябвало да ги предпазим от това да са прекомерно уверени. Трябва да подхождаме на стадии. Не можем да мислим за финала на " Уембли " през днешния ден, първо отиваме в Мюнхен и два пъти в Будапеща ", сподели Дешан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР