Националният съвет на БСП заседава заедно с коалиционните си партньори

...
Националният съвет на БСП заседава заедно с коалиционните си партньори
Коментари Харесай

БСП: Ще положим усилия за съставяне на правителство

 Националният съвет на Българска социалистическа партия заседава дружно с съдружните си сътрудници през днешния ден. Основните тематики на пленума бяха резултатите от изборите, както и дейностите на левицата при вероятно връчване на мандат са главните.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че най-важното решение през днешния ден е, че националният съвет със 120 гласа " За " и 1 срещу се афишират, че желаят сигурност и непоклатимост и ще положат старания за сформиране на кабинет, с цел да продължи цялостното разграждане на досегашния модел на ръководство.

Обяви се за промяна в опазване на здравето, тъй че то да стане гратис. Образование, възобновяване на стопанската система и правосъдна промяна.

Нинова съобщи, че са " За " приемането на Република Северна Македония в Европейския съюз, само че без взаимни отстъпки от българска страна.

Експертна група на левицата ще води диалози с експертните групи на " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

От Българска социалистическа партия ще упорстват за съглашение за поддръжка, само че решението за такава ще бъде дефинитивно взето от Националния съвет, откакто Има Такъв Народ показа своето виждане за поименен състав на държавното управление.

сподели, че са " за " закриването на Специализирания съд и Специализираната прокуратура.

В дневния ред не бе включена точка за разискване на оставка на.

Пленумът заседава ден след консултациите с " ИТН ". След диалозите през вчерашния ден стана ясно, че двете страни имат задоволително общи цели, макар разминавания за данъчната политика и актуализация на пенсиите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР