Националният съвет на БСП след преизбирането на Нинова започна с

...
Националният съвет на БСП след преизбирането на Нинова започна с
Коментари Харесай

Оскарчета и разделение в БСП на първия пленум след преизбирането на Нинова

Националният съвет на Българска социалистическа партия след преизбирането на Нинова стартира с " оскарчета " и задълбочаване на разделянето вътре в партията.

Пленумът разисква резултатите от директния избор за ръководител, който се организира предходната събота, и подготовката за съвещанието на 50-ия Конгрес на Българска социалистическа партия идната седмица.

Георги Тодоров , който в последния миг се отхвърли от конкуренцията за водач на партията дойде за последното съвещание на остарелия Националния съвет преди конгреса с две мини копия на статуетки " Оскар " за заслуги за положението на партията.

Пред публицисти той изясни, че едното " оскарче " било за ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, а за другото щял да събере отзиви вътре в залата, само че посочи, че ще бъде за изцяло творчество.

" Това е копие на същинските " Оскари ", аз бих ги нарекъл " оскарчета " и моята концепция е да ги получат хора, които фактически имат някаква заслуга, дали тази заслуга е в позитивен или в негативен смисъл оставям всеки да реши самичък ", сподели Георги Тодоров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР