Националният съвет на БСП ще проведе разширено заседание. Пленумът ще

...
Националният съвет на БСП ще проведе разширено заседание. Пленумът ще
Коментари Харесай

Пленум на БСП ще нищи резултатите от изборите

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще организира разширено съвещание. Пленумът ще заседава от 11.00 ч. в зала „ Александър Лилов “ в централата на партията.

Дневният ред планува четири точки. По първа точка заместник-председателят на Българска социалистическа партия и ръководител на Националния избирателен щаб на партията Кирил Добрев ще показа политически разбор и оценка на резултатите от локалните избори.

На вниманието на Пленума проф. Румен Гечев ще показа различните политики на Българска социалистическа партия в бюджет 2020 година В плана на различен бюджет на Българска социалистическа партия за 2020 година главният фокус е върху дълбоки промени в три бранша: обществени финанси; обществен бранш и опазване на здравето.

Членовете на Националния съвет ще вземат решение за осъществяване на цялостен цикъл доклади и избори в Българска социалистическа партия. Това се постанова, защото изтича мандатът на 49-тия конгрес на Българска социалистическа партия. Неговото първо съвещание се организира на 7 и 8 май 2016 година, а по правилник най-висшият конгрес на партията се избира за период от четири години. Това се отнася и за мандата на Национален съвет и ръководител на партията. След измененията в Устава обаче конгресът няма да е органът, който избира ръководителя, а той ще се избира директно от членовете на Българска социалистическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР