Националният състезател по лека атлетика в дисциплина висок скок -

...
Националният състезател по лека атлетика в дисциплина висок скок -
Коментари Харесай

Тихомир Иванов вече е част от глобалното семейство на Red Bull

Националният играч по лека атлетика в дисциплинираност висок скок - Тихомир Иванов – публично стана третият български Red Bull спортист на 02.02.2020!

След като сграбчи първото място на Републиканското Държавно Първенство по Лека Атлетика в дисциплинираност висок скок със забележителните 225см тази неделя, 25- годишният първенец тържествено се качи на почетната стълбичка с Red Bull шапка на главата.

Това беше 7-мата поредна победа на Тихомир на народен шампионат, а с достижението си от през вчерашния ден, се подреди в 15-те най-хубави в света за годината. Новата горделивост на Red Bull е 5-ти в европейската класация за сезона и стартира обещаващо олимпийския сезон.

След като мина високо софтуерни проби за устойчивост и общо физическа подготовка в подготвителния център на Red Bull в Залцбург (Австрия) през месец декември, олимпийската вяра беше единомислещо поканен да се причисли към фамилията на найнеобикновените и надарени спортисти от всички спортове на емблематичната дата 02.02.2020!

Въпреки че Коронавирусът стана причина за отменянето на международното състезание по лека атлетика в зала, което трябваше да се организира в Нандзин (Китай) сред 13 и 15 март и това води до промени в програмата на Тихомир, ние сме сигурни, че той ще бъде във върхова форма за летните олимпийски игри в Токио това лято.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР