Националният състезател Божидар Аврамов ще участва в олимпийската категория –

...
Националният състезател Божидар Аврамов ще участва в олимпийската категория –
Коментари Харесай

Такуондистът Божидар Аврамов в олимпийска категория на турнира Israel Open



Националният играч Божидар Аврамов ще взе участие в олимпийската категория – 68 кг на мощния шампионат по таекуондо Israel Open.

Състезателят на клуб „ Рамус “ ще пътува за конкуренцията с треньора в националния тим Теодор Георгиев.

Представителите ни са особено поканени от уредниците на шампионата по отношение на положителните връзки на ръководителя на БФТ - Слави Бинев с управлението на Израелската федерация по Таекуондо.

„ Чувствам се добре. Готов съм за шампионата. Очаквам мощно показване от националният тим на Израел. На този шампионат ще играя в по-горната категория, което ще усложни задачата ми. Надявам се да се оправя. Това, че персоналният ми треньор Димитър Михайлов няма да улесни нещата. Аз с него имам една доста специфична връзка, само че ще се постарая всичко да бъде наред “, показа особено за БНР Божидар Аврамов.
Целта пред възпитаникът на Димитър Михайлов е присъединяване в шампионатите от веригата Гран При.



„ Именно за това взехме решение да качим категорията, тъй като в шампионатите Гран При категориите са като на Олимпиада. Искам преди да стигна до тях да опитвам, да видя по какъв начин е. Искам да схвана дали има нещо, което може да трансформира в подготовката и във физиката ми и да го направя. Във веригата Гран При вземат участие първите 32-ма в света в съответните категории. За мое голямо злощастие първото го пропуснах. За второто доста малко не ми стигна – към 10-15 позиции. Планът за класиране за това в Манчестър е да групирам повече точки и да притискам палци, че ще изпреваря състезателите след мен. За тази цел след надпреварата в Израел с моят треньор Димитър Михайлов ще заминем за Естония, където ще вземам участие в два поредни шампионата “, добави Аврамов.

Към екипа в Израел трябваше да се причисли и Николет Костова, само че здравословни аргументи попречват присъединяване на състезателката в шампионата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР