Националният рекордьор в дисциплината 3000 стипълчейз и участник на олимпиадата

...
Националният рекордьор в дисциплината 3000 стипълчейз и участник на олимпиадата
Коментари Харесай

Наш олимпиец с остра реакция към нарушителите на карантината

Националният рекордьор в дисциплината 3000 стипълчейз и участник на олимпиадата в Рио Митко Ценов насочи остри рецензии към тези, които нарушават карантината и не съблюдават изключителните ограничения на страната. В момента той самият е под домашна карантина, откакто се завърна от Кения, където бе на подготовка.

“Нека всички българи да стиснем малко зъбките, с цел да спрем това допустимо най-бързо. За тези, които съблюдават карантината - желая персонално да ви поздравя, а за тези, които си мислят, че са над нещата и че могат да вършат каквото си желаят, имам да кажа едно! Хора, стегнете се малко и помислете за вас, за хората, които вършат всичко допустимо, с цел да оказват помощ, и за нас, спортистите, които всеки ден даваме всичко от себе си и се лишаваме от доста неща, с цел да можем да отидем на съревнование и да осъществяваме допустимо максимален % от това, което сме дали в тренировките. Заради хора като вас страдаме и ние!!! Как мислите, че се усещаме? Нямаме никаква изясненост по кое време ще има надпревари, олимпиадата се отсрочи, остава и европейското да се отсрочи?

Аз персонално съм загърбил доста неща,а под това доста влизат и значими неща като семейство, другарка и другари! Значи аз мога да се отнемам от всичко това съвсем 15 години към този момент в професионалният спорт, а вие, вие не можете 14 дни единствено! Бъдете умни и колкото по-бързо се изолираме всички,толкова по-бързо ще свърши всичко и това ще бъде добре и за вас и за нас, спортистите! “, написа Митко Ценов във “Фейсбук”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР