Националният превозвач България Ер ще разкрие в разгара на лятото

...
Националният превозвач България Ер ще разкрие в разгара на лятото
Коментари Харесай

България ер увеличава броя полети до най-търсените си дестинации през лятото

Националният транспортьор " България Ер " ще разкрие в разгара на лятото повече полети до някои от най-предпочитаните измежду пасажерите вътрешни и интернационалните линии, излиза наяве от прессъобщение.

Авиокомпанията ще усили честотата на полети от София до Варна, Лондон и Мадрид. Те ще се изпълнят в разнообразни интервали на летните месеци, когато всички места по линиите на националния транспортьор към този момент са разпродадени, a искащите да пътуват са доста.

Повече полети сред София и Варна ще има през уикендите, а специфичните нови честоти до Лондон ще бъдат разкрити в края на август.

Първият подобен ще се извърши на 28 август. Пасажерите ще могат да се възползват и от нови полети от София до испанската перла Мадрид в края на август - на 25 август, както и при започване на септември.

Всички спомагателни честоти се разкриват в отговор на пътническия интерес, като всеки може да следи за тях онлайн на уеб страницата на самолетната компания www.air.bg, където ще се разгласява поетапно информация за всеки нов полет.

Подробности може да получите и от Центъра за обслужване на клиенти на +359 2 402 04 00, както и на [email protected].
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР