Националният отбор завърши с победа подготовката си в Самоков. Мъжкият

...
Националният отбор завърши с победа подготовката си в Самоков. Мъжкият
Коментари Харесай

Националите завършиха подготовката си в Самоков с победа

Националният тим приключи с победа подготовката си в Самоков. Мъжкият отбор надигра Академик Пловдив с 83:70 в „ Арена Самоков “.

Росен Барчовски употребява всички свои играчи в дуела.

Утре, рано сутринта, отборът ни излетява за Рига, където към групата ще се причислят Александър Янев и Дий Бост. Селекцията ни ще тренира в Рига до мачовете с Латвия и Босна и Херцеговина.

Тимовете от група Н на квалификациите за ЕвроБаскет 2022 ще се съберат в „ балон “ в Латвия. Там, на своя земя, латвийците ще се хвърлят оптимално против българския отбор в търсене на реванш за загубата със 104:110 в Ботевград след две продължения.

Както е известно Гърция и Босна и Херцеговина към този момент си осигуриха квота за Европейското състезание. България и Латвия са с актив от по една победа и три провали досега и в пряк дуел ще решат кой ще заеме третото място в потока, което ще им даде право да вземат участие на финалите в Чехия, Грузия, Германия и Италия.

Мачът с Латвия е на 20 февруари, а на 22 отборът ни ще търси реванш от Босна и Херцеговина. Мачовете ще бъдат излъчени директно в ефира на БНТ3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР