Националният отбор по волейбол се насочва към важен двубой от

...
Националният отбор по волейбол се насочва към важен двубой от
Коментари Харесай

Волейболистите излизат в ключов мач на европейското

Националният тим по волейбол се насочва към значим дуел от европейското състезание. Българските състезатели се изправят против Италия в 20.30 ч. довечера в търсене на основна победа.

Тежката загуба с 0:3 от единия от домакините на шампионата Франция лиши опцията воденият от Силвано Пранди тим да заеме първото място в група А и доста понижи вероятността за втората позиция.

Евентуална победа довечера би съхранила очакванията на българския тим преди заключителния дуел сред Франция и Италия в сряда. При нова загуба обаче капитанът Виктор Йосифов и съотборниците му ще останат трети.

Ако се пребори за второто място, в осминафиналите българският тим ще играе с третия в група С (Финландия, Турция, Северна Македония или Беларус). А при нов триумф в четвъртфиналите ще се стигне до мач против спечелилия от дуел сред Франция и четвъртия в група С (някой от изброените отбори).

Оставане на третото място и липса на изненади в група С ще значи съвсем сигурна среща с финалиста от Евроволей 2015 Словения в осминафиналите. При триумф на идващото ходило на пътя се задава актуалният първенец Русия.

 Волейболистите излизат в основен мач на европейското
© cev.lu
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР