Националният отбор по футбол стартира 2018 година днес от 19

...
Националният отбор по футбол стартира 2018 година днес от 19
Коментари Харесай

Лъвовете излизат в първи тест за 2018 година

Националният тим по футбол започва 2018 година през днешния ден от 19 часа с контрола против Босна и Херцеговина на " Лудогорец Арена " в Разград. Двубоят ще постави самобитно начало на новия цикъл пред " лъвовете ", които ще се опитат да се преборят за присъединяване на Евро 2020. Шансовете за присъединяване на огромен конгрес за първи път от 2004 година са съществени поради променения формат на квалификациите.

Отборът на гостите е извънредно сериозен противник и разполага със международни звезди в лицето на Един Джеко и Миралем Пянич и по тази причина не може даже да се мисли за подценяване. Двубоят ще бъде под номер 11 за Петър Хубчев отпред на националния тим, който в последната си контрола победи финалиста на Мондиал 2018 Саудитска Арабия.

От състава на България отпадна нападателят Андрей Гълъбинов поради разтежение на адуктор. При това състояние офанзивата ще води най-вероятно Спас Делев, а Ивелин Попов ще работи зад него. По крилата ще атакуват Тодор Неделев и Михаил Александров. Двойката централни бранители са сработените в ЦСКА-София Николай Бодуров и Божидар Чорбаджийски.

Вдясно на отбраната ще работи Страхил Попов, а отляво - Петър Занев. В средата Хубчев има избор всред четирима, а любимци са Славчев и Костадинов.

Голямата въпросителна в състава на босненците е дали ще играе Един Джеко, тъй като се появиха спекулации, че от клубния му тим Рома са помолили той да не играе против България. Селекционерът Роберт Просинечки обаче отхвърли да е получавал такава молба.
Вероятни сформира:
България: Илиев, Попов, Бодуров, Чорбаджийски, Занев, Костадинов, Славчев, Неделев, Попов, Александров, Делев.
Босна и Херцеговина: Шехич, Колашинак, Мемишевич, Зуканович, Бичакчич, Сарич, Пянич, Бешич, Дулиевич, Джеко, Кодро.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР