Националният отбор на Гърция постигна комфортна победа с 3:1 над

...
Националният отбор на Гърция постигна комфортна победа с 3:1 над
Коментари Харесай

Гърция се позабавлява срещу Северна Ирландия

Националният тим на Гърция реализира удобна победа с 3:1 над Северна Ирландия в финален мач от група 2 на дивизия „ С “ на шампионата Лигата на нациите. Мачът бе протоколен за южните ни съседи, които към този момент бяха спечелили групата, до момента в който за гостите той бе от изключителна значимост в борбата за оцеляване в дивизията.

Въпреки това „ елините “ се постановиха с 3:1, само че гостите извадиха шанс, че в другия мач Косово победи Кипър с 5:1 и по този начин ирландците се избавиха на косъм от изпадането.

Димитрос Пелкас даде преднина на домакините в 14-ата минута, само че единствено четири по-късно Шейн Лейвъри възвърне равенството.

През второто полувреме обаче гърците изковаха успеха си с попадения на Йоргос Масурас в 55-ата и Петрос Манталос в 80-ата минута.

По този метод Гърция приключва на първото място с 15 точки и минава в по-горната дивизия „ B “. Северна Ирландия завършва на третата позиция с 5 точки, колкото има и четвъртият Кипър, който обаче е с по-лоша голова разлика и това се оказа решаващо за крайното класиране.

Ελλάδα - Β. Ιρλανδία 3-1: Η Εθνική Ομάδα σημείωσε την πέμπτη της νίκη στο UEFA Nations League. Πέλκας, Μασούρας και Μάνταλος οι σκόρερ της γαλανόλευκης. Ο Λέιβερi είχε ισοφαρίσει προσωρινά. Καλό βράδυ σε όλους.
— Ethniki Omada (@EthnikiOmada)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР