Националният отбор на Египет, предвождан от голямата си звезда Мохамед

...
Националният отбор на Египет, предвождан от голямата си звезда Мохамед
Коментари Харесай

Салах и Египет в опит да си уредят финален дуел с Мане и Сенегал за Купата на Африка

Националният тим на Египет, предвождан от огромната си звезда Мохамед Салах, излиза довечера против тима на Камерун в пряк спор за място на огромния край за Купата на Африка . Египтяните имат шанса да си уредят дуел против другия финалист Сенегал, в чийто тим се подвизава друга звезда на Ливърпул - Садио Мане.
Тежко затруднение за Салах и Египет преди финала
Преди да забележим конфликт сред Салах и Мане, Египет ще би трябвало да преодолее извънредно коравия тим на Камерун. Отборът на Камерун даже влиза като любимец в срещата, като efbet дава 2.30 коефициент за тяхна победа. Равенството в мача е оценено на 3.05, до момента в който за победа на Египет коефициентът е 3.90.


Египет има мъчителни мемоари от последната си среща с Камерун
Египет няма положителни мемоари от последната си среща с Камерун, която бе на финала за Купата на Африка през 2017-а. Тогава " фараоните " отстъпиха с 1:2 след поврат и не съумяха да вдигнат трофея. В оня мач игра и Мохамед Салах, който сигурно ще желае да се реваншира през днешния ден. efbet предлага 3.50 коефициент за гол на Салах когато и да е на мача.

В досегашните си пет мача на шампионата Камерун е вкарал най-малко по два гола в четири от тях, или общо 11 маркирани попадения. Египет е по-колеблив в офанзива, като е вкарал единствено четири гола за пет мача. Коефициентът на efbet за над 2,5 гола в този мач е 3.00, до момента в който за под 2,5 гола - 1.45.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР