Националният отбор на Белгия по футбол ще изиграе четири контролни

...
Националният отбор на Белгия по футбол ще изиграе четири контролни
Коментари Харесай

Белгия ще се подготвя за Евро 2020 с четири контроли

Националният тим на Белгия по футбол ще изиграе четири контролни срещи като част от подготовката си за Европейското състезание, две от които през март и други две в навечерието на шампионата, разгласи селекционерът Роберто Мартинес.

" Ние ще играем против два противника от Европа през март, сподели Мартинес без да уточнвява кои са тимовете. Белгия, която приключи на 3-о място на Световното състезание в Русия през 2018-а година и сега е на върха в ранглистата на ФИФА, и в този момент е един от любимците за Евро 2020.

" Това е целеустремен избор, тъй като тези съперници имат характерен жанр на игра. Напълно допустимо е тези мачове да се проведат в Катар, само че към момента нищо не е подписано. Ние ще официализираме това след няколко дни ", сподели той пред публицистите.

" Мачовете от март са значими. Ще преценим къде ще съберем играчите и по какъв начин ще ги подготвим самостоятелно.

" Някои играчи към този момент имат повече от 3000 минути в краката си през този сезон, други се нуждаят от повече самостоятелни тренировки. Но ние желаеме слънчево време, с цел да могат " Червените дяволи " да получат малко витамин D.

" През юни ще играем още два мача, в това число един в Брюксел, с цел да дадем опция на нашите последователи да ни изпратят по най-хубавия метод.

" Няма да играем в Белгия по време на Евро'2020, тъй че желаеме да изпитаме тази неповторима химия сред тима и публиката за следващ път, преди да отидем на шампионата. Така че, ще създадем този мач на стадион " Крал Бодуен " да бъде специфичен ", добави експертът.

Белгия се изправя против Русия, Финландия и Дания в група В през юни с два мача в Санкт Петербург, а срещата с датчаните в Копенхаген.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР