Националният отбор на България за юноши под 18 години, който

...
Националният отбор на България за юноши под 18 години, който
Коментари Харесай

Националите до 18 години ще участват на световно в Иран |

Националният тим на България за юноши под 18 години, който воден от Мартин Стоев, ще взе участие на международно състезание през 2021 година в Иран.

Новината бе обявена публично от Международната федерация, която утвърди азиатската страна за хазаин на Мондиал 2021. Датите за шампионата към момента обаче не са оповестени.

Волейболистите ни приключиха на четвърто място на Евро 2020 в Италия и с това добиха право да вземат участие в борбата за международната купа. За нея се класираха първите шест от Евроволей.

От Стария континент дружно с нашите на иранска земя ще бъдат още първенците от Италия, сребърните медалисти - Чехия, бронзовите – Полша, заелият пето място Германия и шестият – Белгия. На международното състезание ще вземат участие 20 страни.

Само преди дни стана ясно, че България и Италия ще бъдат домакини на международното състезание за младежи под 21 години през идната 2021 година. Това демонстрира, че страната ни продължава да се радва на доверието на интернационалните структури във волейбола.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР