Националният отбор на България по волейбол допусна пълен обрат в

...
Националният отбор на България по волейбол допусна пълен обрат в
Коментари Харесай

България допусна обрат срещу Германия и записа втора загуба в Лигата на нациите

Националният тим на България по волейбол позволи цялостен поврат в срещата с Германия от Лигата на нациите и загуби с 2:3 гейма (25:19, 21:25, 25:22, 28:30, 11:15). Възпитаниците на Силвано Пранди започнаха решително срещата и водеха с 2:1 гейма, само че изпуснаха три мачбола в четвъртия гейм.
В първата част България диктуваше темпото с надеждна обсада и притисна противника си. Германия редуцира изоставането на 2 точки в средата на гейма, само че тя набъбна на 6 и България поведе след победа в гейма с 25:19.
 България с първи триумф в Лигата на нациите! България с първи триумф в Лигата на нациите!
България записа първа победа в тазгодишното издание на Волейболната лига на нациите в италианския град Римини. Възпитаниците на Силван...
Във втория гейм обаче функциите бяха разменени, като Германия водеше играта и доближи до 8 точки задатък при 20:12, след което изравни резултата в геймовете с триумф с 25:21. Отново нашите момчета бяха по-силни през третата част и я взеха с 25:22.
Краят на дуела се трансформира в същинска драма, като България изоставаше с 20:23 в четвъртата част, само че след три следващи точки изравни. Момчетата на Силвано Пранди на три пъти имаха опция да вземат срещата, само че изпуснаха мачболовете си. Германия взе гейма с 30:28 и това даде убеденост на момчетата на Андреа Джани, които бяха по-силният отбор в тайбрека.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР