Националният отбор на България по волейбол допусна единадесета загуба в

...
Националният отбор на България по волейбол допусна единадесета загуба в
Коментари Харесай

България издиша срещу Япония в Лигата на нациите след час и половина игра

Националният тим на България по волейбол позволи единадесета загуба в Лигата на нациите. " Трикольорите " демонстрираха извънредно слаба игра и изгубиха срещата с Япония с 0:3 гейма (23:25, 18:25, 14:25) след единствено час и половина игра.

Още първоначално играта не потръгна за България и Япония съумя да вземе сериозен задатък в средата на гейма - 16:11. Огромното количество неточности на " лъвовете " дадоха задатък на " самураите ", които завоюваха с 25:23.
 Топреализаторката на златните девойки във волейбола: Мисията ни е да върнем вярата на хората Топреализаторката на златните девойки във волейбола: Мисията ни е да върнем вярата на хората
С 19 точки Емилия Димитрова стана топреализатор във финала на Европейската златна лига за дами, която българският народен тим спеч...

Във втората част противникът ни също не срещна кой знае какви компликации, като към края на гейма дръпна със 7 точки, които бяха непокътнати и до края - 25:18. В третия гейм момчетата на Силвано Пранди наподобява се бяха предали и азиатците взеха мача след триумф с 25:14.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР