Националният отбор на България не успя да победи своя гост

...
Националният отбор на България не успя да победи своя гост
Коментари Харесай

България спаси точката срещу Черна гора, Неделев с гол от дузпа за 1:1 на Васил Левски

Националният тим на България не съумя да победи своя посетител Черна гора в първия си мач от квалификациите за Евро 2020.

Селекцията на Петър Хубчев одобри своя противник на Националния стадион " Васил Левски ", като в последна сметка записаният резултат бе еднакъв - 1:1.

Точен за гостите беше Мугоша. За " лъвовете ", от дузпа, се разписа Тодор Неделев.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 България - Черна гора, онлайн онлайн
България - Черна гора 1:1, гол на Неделев от дузпа!

Резултатът е открит!

Първото полувреме предложи доста динамичност, чести пробиви в двете половини от терена, превъзходство на " лъвовете ", само че не и попадения в двете порти.

Още в осмата минута пред Тодор Неделев се откри положително състояние. Той стреля, само че топката се отби в тялото на защитник. На първо време домакините претендираха за дузпа, само че повторенията демонстрираха, че по-скоро става дума за игра с глава на Томашевич.
 Снимка 413981
Източник:

Още толкоз минути по-късно още веднъж Неделев опита забавен удар от придвижване, само че за следващ път кълбото срещна бранител, след което излезе в корнер.

Именно ъгловите удари бяха най-неприятното нещо и за двамата вратари, като след тези статични положения се получаваха съществени разбърквания в двете наказателни полета, а нерядко се стигаше и до изстрел към вратата.
 Снимка 413994
Източник:

В 19-ата минута пристигна най-сериозната заплаха пред българския пазач. Иванич бе изведен по превъзходен метод очи в очи с Михайлов, само че вратарят закачи кълбото с десния си крайник, то мина под тялото му и излезе в ъглов удар. След статичното състояние не последва нищо забавно.
 Снимка 413996
Източник:

В 31-ата минута пък бе записана най-сериозната заплаха за България. Костадинов получи пас в пеналта и засече топката с глава, само че Петкович избави с акробатично мятане и изтребване на топката с дясната си ръка.

До почивката двата отбора се прибраха в личната си половина и изчакваха опция главно на контраофанзива. Такава не се откри пред тях и резултатът се резервира неизменен до паузата.

В 50-ата минута гостите излязоха напред в резултата. Мугоша даде преимущество на отбора си, откакто получи добър пас в наказателното поле и с диагонален шут не остави шансове на Михайлов за реакция.

Иванич можеше да реши всичко в срещата малко по-късно, само че се регистрира с нов огромен пропуск в мача, оставайки очи в очи с българския пазач.
 Снимка 413992
Източник:

Двайсетина минути преди края, след тежък конфликт със съперников играч, Ивайло Чочев бе наложително сменен от Симеон Славчев.
 Откараха Ивайло Чочев в болница
Откараха национал в болница

Ивайло Чочев получи травма по време на квалификацията с Черна гора

Последваха минути на битка за териториално превъзходство, което изтощи доста състезателите и на двата състава.
 Снимка 413995
Източник:

Крайното 1:1 оформи Тодор Неделев, разписал се от дузпа в 82-ата минута на мача. Фаулът бе отсъден за нарушаване против Костов на границата на наказателното поле.

До последния сигнал нова смяна в резултата не беше записана и по този начин България стартира следващата си значима акция с тъждество. Този път на личен терен.
 Снимка 413983
Източник:

Двама от твърдите титуляри за " трикольорите " пропуснаха днешния мач, както и този в Прищина след няколко дни. Става дума за Пламен Илиев, който бе освободен от лагера на националите поради травма и належаща интервенция, и Кирил Десподов, също навън поради контузия.

Статистиката на " лъвовете " против този противник остава все по този начин с поделено превъзходство. До момента двата тима са изиграли 5 мача, като салдото е 1 победа за България при 3 равенства и 1 загуба. Головата разлика е 8:6 в интерес на българския тим.
 Снимка 413991
Източник:

Единственият триумф, който " трикольорите " са реализирали е в международна подготовка, играна на 5 септември 2009 година. Под управлението на Станимир Стоилов печелим с 4:1 в София.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР