Националният отбор на България излиза тази вечер във втората си

...
Националният отбор на България излиза тази вечер във втората си
Коментари Харесай

Лъвовете трябва да се вдигнат пред 65 000 в Будапеща

Националният тим на България излиза довечера във втората си среща от седма европейска квалификационна група. Пред футболистите на Младен Кръстаич се задава тежко посещение на Унгария, като се чака трибуните на внушителния " Пушкаш Арена " в Будапеща да бъдат изпълнени до краен лимит и близо 65 000 последователи на домакините да дерат гърла против нашите.
 Селекционерът на унгарците: Кръстаич смени тактиката си и това донесе загуба на България Селекционерът на унгарците: Кръстаич смени тактиката си и това донесе загуба на България
Трикольорите ще би трябвало да гонят най-малко тъждество, с цел да не останат още при започване на борбите с минимални шансове за присъединяване на Евро 2024. В петък националите паднаха с 0:1 от Черна гора в Разград, въпреки да хвърлиха доста сили по терена и да се бориха до последно. 
34  България - Черна гора
Същевременно противникът ни ще дебютира в квалификационната акция тази вечер. В четвъртък играчите на италианския селекционер Марко Роси надделяха с 1:0 отбора на Естония в другарски мач на " Пушкаш Арена ", като не е за подценяване обстоятелството, че маджарите имаха 24 часа повече за отмора по отношение на " лъвовете ".
 Кръстаич за мача с Унгария: Всеки треньор има проект Б Кръстаич за мача с Унгария: Всеки треньор има проект Б
В часовете преди дуела в Будапеща стана ясно, че централният бранител Петко Христов сигурно пропуща дуела поради контузия в десния крайник. Така 24-годишният футболист на Венеция отпада от сметките на Младен Кръстаич, което е втори удар по защитните разновидности пред сръбския експерт. 
 Планът за Недялков не съумя Планът за Недялков не съумя
Звездата на Лудогорец Антон Недялков, който в началото се включи в лагера на " А " тима, по този начин и не съумя да се възвърне от травмата в петата и изобщо не излетя с сътрудниците си от Варна за Унгария. Очаква се Пламен Гълъбов да размени Петко Христов в българския ариергард.
12  Тренировка на националите преди мача с Черна гора
По всяка възможност против маджарите на вратата ще застане Даниел Наумов. Вратарят на ЦСКА 1948 се отличи с положителни намеси в срещата с Черна гора и надали освен това състояние Кръстаич ще се реши на рокада под рамката за тежкото посещение на " Пушкаш Арена ". Сигурен измежду титулярите наподобява Илия Груев, който взе присъединяване във вчерашната конференция на нашите в унгарската столица, както и капитанът Кирил Десподов.
 Илия Груев: Точно поради такива мачове играем футбол, знаем, че можем Илия Груев: Точно поради такива мачове играем футбол, знаем, че можем
Твърде допустимо е старши треньорът на нашите да гласоподава доверие на добре познаващия унгарците Янис Карабельов, който от две години брани цветовете на Кишварда. Радослав Кирилов и присъединилият се мощно като запаса против Черна гора Георги Русев пък имат най-големи шансове за сътрудник на Десподов в най-предни позиции. Възможно е в състава да се завърне и звездата на Левски Марин Петков.
 Лечков: Отиваме да гоним дивото в Унгария Лечков: Отиваме да гоним дивото в Унгария
Докато маджарите и " лъвовете " водят своя дуел в Будапеща, на стадиона в Подгорица се играе различен значим мач от нашата група - Черна гора приема считания за любимец в квинтета отбор на Сърбия. При победа на един от двата тима, той ще събере актив от шест точки и ще поведе решително в класирането. Първите две места от всяка група дават право на присъединяване на финалите в Германия.
 Унгарците готвят ад за националите на Унгарците готвят ад за националите на " Пушкаш Арена "
БЪЛГАРИЯ - УНГАРИЯ 

Вероятни сформира: 

България: Даниел Наумов, Пламен Гълъбов, Валентин Антов, Християн Петров, Виктор Попов, Илия Груев, Янис Карабельов, Филип Кръстев, Марин Петков, Радослав Кирилов, Кирил Десподов. 

Унгария : Дибус, Ланг, Орбан, Салай, Бола, Калмар, Вечей, Керкез, Собослай, Шалай, Адам

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР