Националният отбор, който стартира днес своята подготовка в Разград за

...
Националният отбор, който стартира днес своята подготовка в Разград за
Коментари Харесай

Петър Хубчев и националите подкрепиха инициативата „Заедно можем“

Националният тим, който започва през днешния ден своята подготовка в Разград за контролите против Босна и Херцеговина и Казахстан, поддържа самодейността „ Заедно можем “, която се провежда от Окръжната прокуратура в Шумен.

Селекционерът Петър Хубчев и играчи от отбора бяха специфични посетители на показателен мач с присъединяване на десетки деца в риск и с противообществени прояви, връстниците им от локалното приблизително учебно заведение „ Йоан Екзарх Български “ и представители на прокуратурата от седем области - Варна, Добрич, Попово, Омуртаг, Велики Преслав, Шумен и от Окръжната прокуратура в Шумен.

Участниците от двата смесени тима, които носиха имената „ Светлина и „ Надежда “ облякоха фланелки с надпис „ Заедно можем “ и демонстрираха, че спортът е средството против експанзията и насилието.

Началният удар на футболната среща бе даден от национала Георги Костадинов, който е и студент по право.

„ От момента, в който съм отпред на националния тим, в никакъв случай не сме отказвали такива начинания. Убеден съм, че колкото повече децата се занимават със спорт, толкоз по-добре те се учат на самодисциплина и други значими неща, които би трябвало да употребяват в живота “, съобщи преди мача Петър Хубчев.

След дуела всеки един от дребните футболисти получи топка и грамота като премия за присъединяване си във футболния дуел и самодейността „ Заедно можем “. Малчуганите имаха опция да приказват с играчите от „ А “ националния тим, селекционера Петър Хубчев и футболисти от Лудогорец, като получиха и подписи от тях.

източник: bfunion.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР